Les Falles 2024 de Sant Antoni de Benaixeve lluiran el cartell elaborat per la Falla Túria - Plaça de l’Ajuntament Les Falles 2024 de Sant Antoni de Benaixeve lluiran el cartell elaborat per la Falla Túria - Plaça de l’Ajuntament
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Falles 2024 de Sant Antoni de Benaixeve lluiran el cartell elaborat per la Falla Túria - Plaça de l’Ajuntament

El cartell ha optat pel lema ‘L’ADN faller’.

Aquesta imatge ha estat guardonada com a guanyadora del concurs de cartells, en el qual han participat les quatre comissions locals.

La presidenta de la falla guanyadora, Mayte Matoses, s'ha manifestat contenta per aquest reconeixement, després de ser premiada com el millor cartell entre les quatre agrupacions falleres de Sant Antoni de Benaixeve.

La imatge il·lustra una celebració intergeneracional de les Falles, amb participants de totes les edats immersos en la festa, acompanyats de detalls simbòlics com una mascletà, els rams de l'Ofrena i la vestimenta tradicional valenciana.

Matoses ha detallat que el cartell simbolitza allò "que la meua falla porta al cor: la festa fallera". La trena d'ADN que corona el cartell amb els colors de la "Real Senyera" representa els elements arrelats al cor faller, juntament amb els coets i la indumentària valenciana.

La regidora delegada de Festes a l'Ajuntament de Sant Antoni de Benaixeve, María José Esteve, ha volgut ressaltar "el talent i la creativitat de quatre comissions participants en el concurs de cartells de les Falles 2024". Ha subratllat l'alt nivell artístic present en cada proposta, demostrant la dedicació amb què totes les comissions viuen les festes en honor a Sant Josep.

Esteve ha felicitat als membres de la comissió Túria - Plaça de l’Ajuntament per l'elaborat cartell presentat, que reflecteix l'essència vibrant i única de les Falles de Sant Antoni de Benaixeve.

 Amb aquesta presentació, el municipi es prepara per gaudir de les pròximes festes amb esperit faller i tradicional.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal