L'Eliana ofereix un taller d'autodefensa per a dones joves L'Eliana ofereix un taller d'autodefensa per a dones joves
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana ofereix un taller d'autodefensa per a dones joves

El curs brindarà a dones d'entre 14 i 30 anys les habilitats necessàries per a protegir-se.

  L'Ajuntament de l'Eliana  , a través de l'àrea de Joventut, ha organitzat un   taller d'autodefensa   dirigit a dones d'entre 14 i 30 anys. El curs, que se celebrarà al   Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA)   el   dimecres 6 de març  , de   17.30 a 20.30 hores  , té com a objectiu principal proporcionar a les participants les habilitats necessàries per a protegir-se en situacions de perill o violència.

  Promoure la seguretat i la consciència  

Aquesta iniciativa pretén fomentar la   seguretat personal   entre les dones joves, així com augmentar la consciència sobre la importància de l'autodefensa. A més, el taller busca sensibilitzar sobre la   prevalença i la gravetat de la violència de gènere  , incentivant l'acció col·lectiva per a combatre aquesta problemàtica social.

  Inscripcions obertes  

Les   inscripcions   per al taller estaran obertes des del   dilluns 19 fins al dijous 29 de febrer  . Les interessades poden registrar-se emplenant la   sol·licitud   i presentant-la per   registre d'entrada   a la   seu electrònica   de l'Ajuntament, amb l'assumpte "taller d'autodefensa".

  Compromís amb la seguretat  

L'edil de Joventut,   Juan Espinosa  , ha manifestat la seua satisfacció per la posada en marxa d'aquesta iniciativa, assenyalant que "brinda a les dones elianeres eines per a augmentar la seua seguretat i protegir-se en situacions de risc".

Amb aquest taller, l'Ajuntament de l'Eliana reforça el seu compromís amb la promoció de la seguretat i la consciència ciutadana, posant a disposició de les dones joves els recursos necessaris per a afrontar situacions compromeses.

  Informació addicional:  

*   Data:   Dimecres 6 de març

*   Horari:   17.30 a 20.30 hores

*   Lloc:   Centre Municipal de Formació de Persones Adultes (CMFPA)

*   Inscripcions:   Del 19 al 29 de febrer

*   Més informació:   Seu electrònica de l'Ajuntament de l'Eliana



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal