L'Eliana Impulsa la Transformació Digital dels Comerços: Inversions per a un Futur Competitiu L'Eliana Impulsa la Transformació Digital dels Comerços: Inversions per a un Futur Competitiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana Impulsa la Transformació Digital dels Comerços: Inversions per a un Futur Competitiu

El projecte du a terme actuacions com la implantació de l'estacionament temporal gratuït o la instal·lació de taquilles per a la recollida de paquets.

L'Ajuntament de l'Eliana ha posat en marxa un ambiciós projecte amb una inversió de 723.822 euros per a modernitzar els seus comerços i impulsar la seua digitalització. Aquesta iniciativa, finançada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, busca millorar l'experiència de compra, promocionar el comerç local i augmentar la competitivitat.

El consistori desenvoluparà vuit actuacions innovadores que abracen diferents àmbits. Amb una subvenció de 579.057 euros, es duran a terme projectes de transformació digital, sostenibilitat, economia circular, cadena de subministrament, traçabilitat, sensibilització i formació, així com millora de la connectivitat.

Una Guia Comercial Digital i un Marketplace, tòtems i pantalles interactives, una Targeta Ciutadana Digital i passos de vianants intel·ligents seran algunes de les implementacions per a promoure la visibilitat i venda dels productes locals. Les taquilles per a la recollida de paquets Smart Lockers milloraran l'eficiència dels serveis de lliurament i reduiran la congestió del trànsit.

El projecte inclou una Plataforma Reskilling i itinerari formatiu destinat als comerciants, amb cursos i tallers per millorar la gestió dels seus negocis. També s'està treballant en l'ampliació de la connectivitat WIFI gratuïta per millorar l'experiència de compra.


L'alcalde, Salva Torrent, considera aquest projecte crucial per al desenvolupament econòmic, amb l'objectiu de convertir l'Eliana en un centre competitiu, modern i digital. Amb prop de 1.700 comerços beneficiaris, aquesta iniciativa s'alinea amb el Pla Estratègic d'Agenda Urbana 2030, posant la ciutat a l'avantguarda de les noves formes de consum i millorant l'experiència dels ciutadans en general.


 #LElianaDigital #TransformacióComerç #InnovacióLocal #DesenvolupamentEconòmic


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal