L'Eliana, Capital de l'Esport: Dia Olímpic 2024 L'Eliana, Capital de l'Esport: Dia Olímpic 2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana, Capital de l'Esport: Dia Olímpic 2024


L'Ajuntament de l'Eliana ha donat el tret de sortida als preparatius del pròxim Dia Olímpic 2024, que se celebrarà en aquesta localitat del Camp de Túria el 8 de juny. La reunió inaugural amb el Comité Olímpic Espanyol a Madrid marca l'inici d'una jornada esportiva única.

L'Eliana, rellevant a Valladolid com a amfitriona, s'apunta a una tradició que data de 1948, amb el Dia Olímpic que busca mantenir actives les persones arreu del món. Amb més de 160 Comités Olímpics Nacionals involucrats, l'esdeveniment destaca el poder unificador de l'esport i fomenta la participació col·lectiva.

La participació de l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent, i altres membres destacades, com el regidor d'Esports, Vicente Zamora, subratlla la importància d'aquesta celebració. Torrent, amb orgull, comparteix que l'Eliana ja va ser seu del Dia Olímpic el 2015 i destaca la diversitat d'esportistes i disciplines que han participat al llarg dels 15 anys d'aquest esdeveniment.

La jornada es desenvoluparà al Poliesportiu municipal amb una cerimònia inaugural que comptarà amb la presència d'esportistes olímpics de diverses disciplines. Amb els Jocs Olímpics de París com a teló de fons, l'Eliana aprofita aquesta oportunitat per a celebrar el Dia Olímpic de manera destacada.

Aquesta iniciativa no només promou l'esport, sinó que també reforça la reputació de l'Eliana com a ciutat compromesa amb l'activitat esportiva. Amb la presència de destacats membres del Comité Olímpic Espanyol, l'esdeveniment promet ser un èxit, afavorint la cohesió i la salut a través de l'esport.


#LElianaEsportiva #DiaOlimpic2024 #EsportUnificador

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal