Juntes som més fortes’ és el lema de la campanya del 8M a l'Eliana Juntes som més fortes’ és el lema de la campanya del 8M a l'Eliana
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Juntes som més fortes’ és el lema de la campanya del 8M a l'Eliana

La localitat inicia el dilluns 26 els actes en commemoració del Dia Internacional de la Dona 2024. 

Celebració del Dia Internacional de la Dona a l'Eliana: 'Juntes Som Més Fortes'

L'Ajuntament de l'Eliana, amb la col·laboració del Consell de les Dones, ha iniciat els preparatius per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona 2024 sota el lema 'Juntes som més fortes'. Amb una programació rica i variada, la localitat es prepara per a una setmana plena d'actes que destaquen la importància de la igualtat de gènere.

Els esdeveniments es posaran en marxa el dilluns 26 de febrer, amb la presentació de la programació, la col·locació d'una pancarta especial a l'Ajuntament i l'obertura de l'exposició ‘Dones amb llum pròpia’ en la plaça del País Valencià. Aquesta exposició fascinant relata les vides de dones que han brillat en diversos àmbits com la ciència, la medicina, la literatura i l'activisme feminista.

Destacant en la programació és la presentació del llibre 'Es la noche y es la aurora' d'Elvira García Bello, un taller d'autodefensa personal per a dones joves, i una representació teatral titulada ‘La mare pasota’ a càrrec de Teatreliana. Els actes culminaran amb la lectura de la declaració institucional el 8 de març i la participació en la manifestació del 8M a València.

Un esdeveniment especial serà la I Trobada Feminista de l'Eliana el diumenge 10 de març, amb activitats com carpes informatives, música, debats sobre igualtat, zumba i activitats per a les famílies. El lema 'Juntes som més fortes' ressonarà en cada aspecte d'aquesta trobada, que conclourà amb una mascletà morada en l'aparcament del Poliesportiu. El matí del diumenge 10 tindrà lloc la I Trobada Feminista de l'Eliana, baix el lema ‘Juntes som més fortes’, un espai de trobada entre les associacions de dones i feministes locals, com és l'Associació feminista Lliures, Tyrius i Marietes, però també de la comarca, amb entitats de Bétera, la Pobla de Vallbona, Sant Antoni de Benaixeve, Riba-roja de Túria i Vilamarxant.

La programació inclou també una xarrada sobre dones en les arts i al cinema amb Reyes Belvis i Pedro Uris, serà el 13 de març, i una sessió de Eliescola titulada ‘Construint igualtat. El repte de la corresponsabilitat’. Amb activitats que abasten des de tallers sobre corresponsabilitat fins a un Concurs de Murals per la Igualtat dirigit als cicles de primària, l'Ajuntament de l'Eliana demana la participació activa de la comunitat.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal