Campanya del Refugi d'Animals de Paterna: Celebrant el Dia Mundial del Gat amb 151 Adopcions Campanya del Refugi d'Animals de Paterna: Celebrant el Dia Mundial del Gat amb 151 Adopcions
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya del Refugi d'Animals de Paterna: Celebrant el Dia Mundial del Gat amb 151 Adopcions

Campanya del Refugi d'Animals de Paterna: Celebrant el Dia Mundial del Gat amb 151 Adopcions

Amb motiu del Dia Mundial del Gat, el Refugi d'Animals de Paterna ha llançat una  campanya per fomentar l'adopció de felins a la ciutat. Amb el lema "7 vides i 7 maneres de cuidar al teu gat", l'Ajuntament de Paterna s'uneix a la iniciativa, posant l'accent en les múltiples maneres d'atendre aquests animals estimats.

La regidora de Benestar Animal, Johana Gómez, ha destacat que l'adopció al Refugi d'Animals de Paterna no només té un cost zero per a les famílies, sinó que els gats ja estan esterilitzats, tenen la seua cartilla de vacunació al dia i un microxip. L'èxit de l'any passat es va manifestar amb un total de 151 adopcions, una xifra que destaca la resposta positiva de la comunitat envers aquesta noble causa.

La campanya, que va ser llançada coincidint amb el Dia Mundial del Gat el 20 de febrer, no és només una iniciativa puntual, sinó una campanya que es mantindrà activa durant tot l'any. Mitjançant les xarxes socials, el Refugi d'Animals de Paterna comparteix missatges informatius sobre les qualitats i comportaments dels gats, rebutjant mites i prejudicis, i oferint consells pràctics per a garantir una convivència harmoniosa amb aquests animals.


La regidora ha subratllat la importància de trencar prejudicis i estereotips associats als gats, així com proporcionar informació útil per a assegurar una atenció adequada en les llars que els acullen. A través d'aquesta iniciativa municipal, cada gat resident al Refugi ha estat presentat individualment, mostrant a la comunitat els peluts que esperen amb il·lusió ser part d'una nova família.

Amb aquesta celebració i campanya continuada, l'Ajuntament de Paterna demostra el seu compromís amb el benestar animal i destaca la importància de l'adopció responsable com a via per a donar una nova oportunitat de vida als gats necessitats.


#DiaMundialdelGat #AdopcióResponsable #RefugiAnimalsPaterna #BenestarAnimal




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal