Afectats per l'incendi de Campanar tindran accés a nous habitatges a Safranar Afectats per l'incendi de Campanar tindran accés a nous habitatges a Safranar
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Afectats per l'incendi de Campanar tindran accés a nous habitatges a Safranar


El passat 23 de febrer, els veïns dels edificis afectats per l'incendi de Campanar, ja siguen propietaris o inquilins, van rebre notícies esperançadores durant una reunió amb representants municipals de l'Ajuntament de València. La regidora de Recursos Humans i Tècnics, Julia Climent, va destacar que podran accedir, la setmana vinent, a les 131 noves vivendes construïdes a Safranar, ofertes pel mateix Ajuntament i ja totalment equipades.

En aquest encontre, participaren diversos membres de l'equip municipal, com Paula Llobet, Juan Giner, José Mari Olano, Juanma Badenas, José Gosálbez, Cecilia Herrero i Mónica Gil. L'objectiu de la trobada era explicar als veïns tots els passos que s'han pres per donar-los suport en aquesta situació difícil.

Segons les paraules de Julia Climent, es proporcionarà atenció individualitzada als afectats pel Servei d'Habitatge de l'Ajuntament. Els nous habitatges, ja totalment equipades, estaran disponibles fins que la situació de cada afectat estiga aclarida i resolta. Climent va fer èmfasi en la importància d'acudir a un punt d'atenció creat per l'Ajuntament a Tabacalera, on s'atendran les diferents necessitats dels afectats.

Pel que fa a les gestions que han de fer els afectats amb la seua assegurança i bancs, l'Ajuntament estarà vigilant i oferint suport segons les necessitats de cada cas. Es destaca la creació d'una associació de propietaris i inquilins per abordar les diferències d'interessos que podrien sorgir.

Finalment, es va informar que l'edifici incendiat a Campanar té un "germà bessó" a Mislata, amb les mateixes característiques constructives i del mateix constructor, promotora i arquitecte. Tot i les dificultats actuals, els afectats van expressar el seu agraïment a l'Ajuntament de València pel suport incondicional.

 #IncendiCampanar #SolidaritatVecinal


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal