Vilamarxant, un municipi del Camp de Túria, ha tornat a fer història amb la creació de l'arbre de Nadal de punt de ganxo més gran del món. L'arbre, de 23,5 metres d'alçada i 7,5 metres de diàmetre, ha estat elaborat per un grup de 300 veïnes i veïns del municipi, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilamarxant.
La creació de l'arbre va començar fa més d'un any, i ha estat possible gràcies a la implicació i el treball de totes les persones que hi han participat. Les peces de l'arbre han estat elaborades amb punt de ganxo, una tècnica tradicional que es transmet de generació en generació.
L'arbre està decorat amb colors i motius representatius de la terra valenciana. Les flors, les fruites i les fulles estan fetes amb punt de ganxo, i també s'hi poden veure elements tradicionals valencians, com la falla, la pilota valenciana o els castellers.
L'arbre es troba instal·lat a la plaça de l'Ajuntament de Vilamarxant, i serà visible fins al 6 de gener. Els beneficis de la venda d'entrades per a visitar l'arbre es destinaran a l'Associació Contra el Càncer Local.
L'arbre com a símbol de la solidaritat i la implicació veïnal
L'arbre de Nadal de punt de ganxo de Vilamarxant és més que un simple ornament nadalenc. És un símbol de la solidaritat i la implicació veïnal. L'esforç i la dedicació de totes les persones que hi han participat han fet possible crear una obra única que posarà Vilamarxant en el mapa mundial.
L'alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha destacat que l'arbre "simbolitza la unió dels nostres veïns com un poble amb una fi benèfica i de rellevància mundial com esta". Jorge també ha agraït a tots els veïns que han participat en la creació de l'arbre, i ha destacat que "han ajudat a construir un somni que s'ha fet realitat i que ha permès tornar a destacar a Vilamarxant en el món".
L'arbre de Nadal de punt de ganxo de Vilamarxant és una mostra de la capacitat de creació i l'esperit solidari del poble. És una obra que deixarà un segell indeleble en la història de Vilamarxant.
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Cap comentari :