Ximo Puig i Enric Juliana entre els invitats de Riba-roja al nou 'APLEC', l'Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural Ximo Puig i Enric Juliana entre els invitats de Riba-roja al nou 'APLEC', l'Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Ximo Puig i Enric Juliana entre els invitats de Riba-roja al nou 'APLEC', l'Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural

       

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, juntament amb el regidor d'Art i Cultura, José Manuel Vila, va presentar ahir 'APLEC', l'Àgora del Pensament Lliure Espai Cultural. Aquest nou programa de conferències i trobades té l'objectiu de ser un referent avantguardista a la província en el diàleg i el pensament intel·lectual.

'Aplec' abordarà temes diversos com política, ciència, qüestions d'actualitat i cultura. Les conferències i diàlegs comptaran amb convidats destacats en les seues àrees de treball, oferint coneixements i diversitat de pensament.

Segons el regidor Vila, "Aplec" busca convertir-se en un far de coneixement i reflexió per a la societat en un moment convuls a tots els nivells. L'objectiu és proporcionar claus i perspectives diferents sense caure en diàlegs incomprensibles, oferint un referent seriós i de qualitat.

L'alcalde Raga ha destacat que 'Aplec' és una aposta més per l'oferta cultural i educativa de Riba-roja, amb l'objectiu d'innovar i consolidar el municipi com a punt de trobada per a la reflexió i el debat obert a tota la societat. Les activitats tindran lloc a l'emblemàtic Castell de Riba-roja, que ja alberga l'espai d'art contemporani 'ECA'.

Les trobades, tant en format de conferència com en diàlegs, tindran un format viu, amb una disposició de l'espai que garantisca una experiència única per als assistents. 'Aplec' aspira a arribar a públics nacionals i internacionals gràcies a la difusió en les xarxes socials.

Un dels primers convidats serà Esteban Beltrán, director d'Amnistia Internacional Espanya, que abordarà temes com la crisi a Gaza i Israel i el 75é aniversari dels drets humans. Altres convidats confirmats inclouen l'expresident de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el reconegut periodista Enric Juliana, director adjunt de 'La Vanguardia'.

Descobreix 'APLEC', el nou far de coneixement i reflexió de Riba-roja de Túria, i participa en aquesta experiència intel·lectual única.

#RibaRoja #APLEC #Cultura #PensamentLliure #Reflexió

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal