Trobada Anual de Joves d’Esquerra Unida a Alacant Trobada Anual de Joves d’Esquerra Unida a Alacant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Trobada Anual de Joves d’Esquerra Unida a Alacant

Joves d’Esquerra Unida del País Valencià han celebrat amb èxit la seua Trobada anual a Alacant, una trobada de formació i cura que va tenir lloc a l’alberg juvenil La Florida. Aquest esdeveniment va reunir membres d'altres organitzacions, com Ecologistes en Acció o Joves d’Acció Cultural del País Valencià.

Inauguració i Benvinguda

Les jornades, amb una durada d'un cap de setmana, van començar amb la rebuda del coordinador del col•lectiu local d’Alacant i regidor de la ciutat, Manolo Copé. Les co-coordinadores Aysa Mustafa Rubio i Andrea Pardo Calatayud també van participar en l'obertura. Manolo Copé va subratllar la importància de la militància jove i va donar la benvinguda a la ciutat. Andrea va agrair la participació de les organitzacions convidades, destacant que el lema de l'esdeveniment és 'Construïm la utopia'.

Ponències i Tallers

Durant la trobada, es van realitzar diverses sessions formatives. La primera, a càrrec d’Alba Capilla d’És País Valencià, va explorar la definició de la utopia amb exemples pràctics. La temàtica ecosocial també va ser abordada en una xerrada titulada "Ecotopies. Organitzem la resposta social a la crisi ecosocial", amb la participació de figures com Eva García Sempere i Joana Bregolat.

Utopies Digitals i Història de l’Art

Ekaitz Cancela i Paula Velasco van compartir coneixements sobre utopies digitals i les eines telemàtiques contra el discurs capitalista. Eugenia Tenenbaum va presentar la importància d'interpretar la Història de l’Art des d'una perspectiva feminista. La trobada va culminar amb una ponència sobre la classe mitjana a càrrec de Jesús Rojo i Juan Ponte.

Destacada Presència Institucional

El dissabte a la nit, la trobada va rebre la visita del diputat en el Congrés Nahuel González i de la diputada autonòmica per Extremadura, Nerea Fernández. Aquest moment va permetre una interessant conversa sobre els reptes i el treball institucional.

Cloenda i Reflexions

El diumenge, les periodistes Israel Merino i Lis Gabiar van abordar narratives de la classe treballadora des del seu treball periodístic. La Trobada es va tancar amb agraiments a les convidades i reflexions de les organitzacions presents. També es va dedicar un espai als comiats, especialment per als membres de JEUPV que compleixen 31 anys.




Descobreix tot sobre la Trobada anual de Joves d’Esquerra Unida a Alacant, un esdeveniment de formació i debat sobre temes d'actualitat i importància social.


### Hashtags:

#JEUPV #TrobadaAnual #ConstruïmLaUtopia #JovesEnAcció #CrisiEcosocial 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal