Titaigües remodela el seu històric Teatre Municipal Titaigües remodela el seu històric Teatre Municipal
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Titaigües remodela el seu històric Teatre Municipal

        


L'Ajuntament de Titaigües està treballant aquests dies en la rehabilitació i adequació de l'accessibilitat al teatre municipal, així com en la millora de l'escola de música i les sales d'assaig.

El històric teatre de Titaigües és un edifici de gran rellevància per al municipi, que alberga bona part de l'activitat cultural local, des de presentacions públiques, actuacions teatrals a concerts musicals, així com actes festius de gran afluència de públic.

Millora de l'accessibilitat i ascensor

A més, a l'interior es troben les dependències i aules d'assaig de la Rondalla del municipi, el local d'assaig de la Banda de música "La Lira", així com aules per a l'escola d'adults EPA. Entre les millores que s'estan duent a terme destaca la millora de les condicions de les aules i la resta d'instal·lacions, l'obertura de l'edifici amb espais flexibles per a nous usos i la millora de l'accessibilitat amb la vianalització del carrer en projecte.

També s'ha plantejat una intervenció de millora de l'accés a l'edifici, així com una redistribució i actualització dels espais de l'escola de música municipal, modificant l'embigat d'accés a l'edifici creant una nova plaça que s'urbanitzarà annexa a l'edifici.

A la planta baixa s'han redistribuït els espais per implementar un ascensor que donarà servei a l'escola i facilitarà el transport dels instruments de la banda a la sala del teatre. Al mateix temps, s'ha apostat per crear una zona àmplia de serveis a la planta primera amb lavabo adaptat, amb la intenció d'aprofitar l'espai disponible.

Finançament públic

Les obres, amb un cost total de 436.701,01 euros, són finançades a través de la línia de subvencions per a la rehabilitació d'edificis i l'adequació de l'entorn construït en municipis mitjançant el Pla Conviure2021 i ajudes Leader 2022.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal