Riba-roja de Túria impulsa nous projectes amb una inversió addicional de 909.000€ per a millorar serveis municipals Riba-roja de Túria impulsa nous projectes amb una inversió addicional de 909.000€ per a millorar serveis municipals
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja de Túria impulsa nous projectes amb una inversió addicional de 909.000€ per a millorar serveis municipals

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha anunciat noves inversions per al desenvolupament de diversos projectes municipals, incloent-hi millores en les àrees de seguretat ciutadana, infraestructures viàries, medi ambient i mobilitat sostenible. Aquestes accions s'emmarquen dins del pla de contractació de 2023, amb un pressupost addicional de 909.000 euros per a dur a terme aquestes millores essencials.

L'equip de govern del PSPV de Riba-roja de Túria ha informat al ple municipal sobre els contractes que s'executaran al llarg del present any 2023, mitjançant el Pla de Contractació, amb un import global de 909.000 euros. Aquesta quantitat s'afegeix a altres inversions anteriors, com els 4,8 milions d'euros afegits el passat maig i els 4,3 milions d'euros del mes d'abril.

Es realitzaran diverses inversions en els àmbits de la Policia Local, Obres Públiques i Urbanisme, i Mobilitat Sostenible i Medi Ambient. En el departament de la Policia Local, s'invertiran 19.834 euros en el subministrament de quatre aeronaus no tripulades (drons) amb les característiques tècniques necessàries per a dur a terme les seues funcions, així com tot l'equipament estipulat per al pilotatge d'aquests. Això permetrà als agents de la policia local disposar dels materials adequats per a exercir la seua funció de vigilància.

D'altra banda, s'han aprovat diverses inversions en el departament d'Obres Públiques i Urbanisme, com els 239.488 euros destinats a l'asfaltatge i reasfaltat de vials urbans i camins rurals del terme municipal, dins del denominat Pla Renova. A aquestes millores se sumen 38.328 euros per a la millora del tram de vorera a Masia de Traver i 12.383 euros per a millores d'accessibilitat a Montealcedo.

Dins d'aquest àmbit, s'ha previst també l'adequació del baixant aliviador del Barranc dels Moros, amb caràcter d'urgència i amb una dotació econòmica estipulada de 12.245 euros en total. A més a més, es durà a terme l'adequació de la ruptura del talús del camí de Perpinyanet per 30.870 euros i l'aparcament provisional a la zona de Pacadar per 79.990 euros. L'àrea d'Obres Públiques contempla altres inversions com els 45.000 euros en la pavimentació del passeig de vianants a la zona de Pacadar i, finalment, els 75.000 euros per a la urbanització de la vorera a Pacadar-Rosalia de Castro.

Pel que fa a la Mobilitat Sostenible, es contractarà el servei de lloguer de l'autobús elèctric municipal per un valor de 216.000 euros en total, a més d'altres 30.000 euros per al subministrament de punt de recàrrega per a l'autobús elèctric. També es destinaran 250.000 euros per a la implantació d'un sistema de lloguer de bicicletes elèctriques i 100.000 euros per al subministrament per a la instal·lació d'aparcaments segurs per a bicicletes.

Aquestes inversions es presenten com una part de les accions previstes en el Pla de Contractació del present exercici, amb l'objectiu d'avaluar les necessitats futures de contractació, analitzar els problemes i les possibles solucions, planificar la gestió dels contractes i controlar el grau de compliment de la planificació, així com garantir la dotació pressupostària corresponent.

L'alcalde de Riba-roja de Túria, Robert Raga, ha destacat la importància d'aquestes accions previstes en el Pla de Contractació de 2023 per al desenvolupament de les actuacions previstes, que redundaran en una millora dels serveis municipals i les dotacions públiques, en termes de sostenibilitat ambiental i polítiques de mobilitat i comunicacions.


#RibaRojaDeTúria #InversionsPúbliques #MobilitatSostenible #ServeisMunicipals #SostenibilitatMedioambiental #PlanificacióMunicipal

     


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal