Puig: 'En l'horitzó hi ha possibilitats de canviar el model de finançament i el condonament del deute' Puig: 'En l'horitzó hi ha possibilitats de canviar el model de finançament i el condonament del deute'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Puig: 'En l'horitzó hi ha possibilitats de canviar el model de finançament i el condonament del deute'

Ximo Puig, secretari general del PSPV, destaca les oportunitats de transformació en el model de finançament i la condonació del deute en el context de la investidura de Pedro Sánchez. L'article detalla les seues declaracions i la seua visió sobre la situació política actual. #Puig #Investidura #PolíticaValenciana #PedroSánchez #Democràcia

En la jornada d'avui, Ximo Puig, secretari general del PSPV i senador, ha expressat les seues opinions abans de l'inici de la sessió d'investidura de Pedro Sánchez, on ha destacat que l'agenda valenciana està inclosa en els acords de govern que donen suport al candidat socialista per ser nomenat president del Govern.

Puig ha afirmat: "Creu que en l'horitzó hi ha possibilitats de canviar el model de finançament, la condonació del deute i un pla d'inversions molt important per a la Comunitat Valenciana. Amb la investidura de Pedro Sánchez, estarem en millors condicions per afrontar el futur."

El dirigent del PSPV ha manifestat la seua confiança que el candidat i president en funcions liderarà "un projecte de progrés que obri una nova etapa per a Espanya". "Es donen totes les condicions perquè així siga", ha assenyalat el líder dels socialistes valencians, qui ha instat a baixar el "diapasó" de la tensió política davant dels "excessos que s'estan produint durant els últims dies".

"Es diuen coses de les quals els mateixos autors es penediran. Hi ha una normalització terrible dels exabruptes de l'extrema dreta", ha considerat, demanant "calma i serenitat" perquè "Espanya no és així" i "cal tornar com més aviat millor a la normalitat".

Pel que fa a la situació política, Puig ha afirmat que "la dreta i la ultradreta no han acceptat el resultat electoral" i ha destacat la importància que l'oposició siga "fonamental perquè el sistema democràtic funcione". Ha insistit que l'oposició ha de ser "digna, decent, potent i que accepte el resultat".

"Soc a l'oposició a la Comunitat Valenciana ara i en cap cas hem posat en dubte la legitimitat d'un govern en què està l'extrema dreta", ha afirmat Puig.

Pel que fa a la proposició de llei d'amnistia, el secretari general del PSPV-PSOE ha assegurat que és "una proposició de llei ajustada a la Constitució per facilitar la normalitat i la concòrdia" a Catalunya.

Quant al seu futur polític, Ximo Puig ha afirmat que és una decisió que correspon prendre a Pedro Sánchez.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal