PSOE i BNG signaran aquest dilluns al Congrés l'acord per a la investidura de Pedro Sánchez PSOE i BNG signaran aquest dilluns al Congrés l'acord per a la investidura de Pedro Sánchez
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PSOE i BNG signaran aquest dilluns al Congrés l'acord per a la investidura de Pedro Sánchez

La Líder del BNG, Ana Pontón, viatjarà a Madrid per signar l'acord amb el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez

La portaveu nacional del BNG, Ana Pontón, té previst desplaçar-se a Madrid aquest dilluns al Congrés dels Diputats per a formalitzar l'acord assolit amb la ministra d'Hisenda en funcions, María Jesús Montero, per a la investidura de Pedro Sánchez.


Segons fonts del partit nacionalista, un cop siga signat l'acord, es farà públic el seu contingut. Aquest esdeveniment està programat per a la matinada d'aquest mateix dilluns al Congrés, en el qual també estarà present la ministra d'Hisenda en funcions, que també exerceix el càrrec de vicesecretària general del PSOE.


Dijous passat es va conéixer que ambdues formacions havien arribat a un preacord que inclou un descompte del 75% per a usuaris freqüents i recurrents de les autopistes AP-9 i AP-53.


Quant a les infraestructures, s'ha anunciat la implantació de trens de rodalia al llarg d'aquesta legislatura, com a mínim en les àrees d'A Corunya-Ferrol i Vigo-Pontevedra. També s'ha previst dotar Galícia de nous jutjats de violència de gènere.


A més, l'acord inclou la condonació del 20% del deute de Galícia corresponent al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA).


Divendres passat, l'Executiva Nacional del BNG va donar llum verda al principi d'acord, i després de perfeccionar els detalls de redacció al llarg del cap de setmana, Pontón i Montero signaran l'acord aquest dilluns.


Aquesta serà la segona vegada que el Bloc vota 'sí' a la investidura de Sánchez. En gener de 2020, Pontón també es va desplaçar a Madrid per a signar un acord, en aquell moment amb la socialista Adriana Lastra.

   

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal