Paterna acollirà el nou Centre Nacional de Dosimetria: Un Projecte Decisiu en la Protecció Radiològica en Espanya Paterna acollirà el nou Centre Nacional de Dosimetria: Un Projecte Decisiu en la Protecció Radiològica en Espanya
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Paterna acollirà el nou Centre Nacional de Dosimetria: Un Projecte Decisiu en la Protecció Radiològica en Espanya

Paterna acollirà el nou Centre Nacional de Dosimetria, referent a Espanya en protecció radiològica i un dels més destacats d'Europa

Paterna serà la nova seu del Centre Nacional de Dosimetria, que es consolida com a punt de referència en protecció radiològica en l'àmbit nacional i internacional. L'Ajuntament de Paterna ha anunciat amb orgull la instal·lació d'aquest nou complex que contribuirà al creixement i desenvolupament innovador de la ciutat.

Segons l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, les noves instal·lacions, situades al costat de la Incubadora d'Alta Tecnologia en Innovació Agroalimentària Sostenible, Viver d'Empreses i Linnex al Campus de la Universitat de València (UV) a Paterna, s'elevaran en una àrea edificable de 774 m². La decisió de l'Institut Nacional de Gestió Sanitària (INGESA) d'escollir Paterna per aquesta iniciativa ha estat acollida amb gratitud per part de les autoritats locals, que veuen aquesta decisió com un reconeixement del potencial innovador i de creixement empresarial de la ciutat.

L'acte de presentació del projecte ha comptat amb la presència dels arquitectes de SEGIPSA i dels tècnics de la unitat d'Innovació i Qualitat, així com els representants municipals de l'àrea d'Urbanisme i la tinenta d'alcalde de Presidència, Eva Pérez. L'Alcalde Sagredo ha expressat el seu agraïment al Govern espanyol per la seua confiança en Paterna per a acollir aquest projecte, subratllant la importància de la formació en protecció radiològica i la prevenció de la salut dels professionals sanitaris.

D'altra banda, el gerent del Centre Nacional de Dosimetria, Carlos Rodríguez-Flores, ha posat en relleu l'encert de la ubicació de Paterna com a punt neuràlgic per al desenvolupament empresarial i innovador. A més, ha destacat que les noves instal·lacions permetran ampliar els serveis a noves institucions, tant públiques com privades, així com la innovació en processos i tecnologies. També ha anunciat la disponibilitat d'un laboratori de protecció radiològica que serà un referent a nivell nacional i internacional.

Amb una superfície total aproximada de 3.000 m², el Centre Nacional de Dosimetria de l'INGESA és una entitat que, des de la seua creació en 1977, ha estat fonamental en la protecció radiològica i ha proporcionat suport a la xarxa institucional de la Seguretat Social en aquest àmbit. Amb una plantilla de més de 50 professionals de diverses especialitats, el centre ofereix serveis als 18 Sistemes de Salut del Sistema Nacional de Salut.

L'aposta per Paterna com a seu d'aquesta destacada institució reflecteix el compromís continu de la ciutat amb la innovació, la salut i el progrés.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal