Palestina: 75 anys de lluita contra l'ocupació, el genocidi i l'apartheid Palestina: 75 anys de lluita contra l'ocupació, el genocidi i l'apartheid
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Palestina: 75 anys de lluita contra l'ocupació, el genocidi i l'apartheid


El dissabte 4 de novembre a les 10'30h se celebrarà en els locals d'Esquerra Unida de València (carrer Borrull, 25), una xarrada en la qual s'abordarà la situació del poble palestí i les massacres de civils comeses per Netanyahu.

L'acte, que tindrà lloc abans de la manifestació convocada pel mateix dia a les 12 hores a València, comptarà amb la intervenció de l'eurodiputat Manu Pineda (IU), del diputat estatal Nahuel González (Sumar) i de la Coordinadora d'EUPV Rosa Pérez.

 La crisi humanitària a Gaza: Massacres de civils i el silenci internacional      #Gaza #Massacres #DretsHumans #Israel #ONU #Genocidi

La preocupació pel que està passant en l'últim mes, que pot haver mort a més de 10.000 civils (més de la meitat xiquets) en el poble palestí de Gaza, a més dels desplaçaments forçosos realitzats per Israel cap a zones que també bombardeja, està deixant la majoria dels habitants de la Franja de Gaza en una difícil situació amb un cost humà i uns resultats que deixaran empremta en la vida, en la salut i en el futur dels qui queden després del genocidi causat, no només pels bombardejos, sinó també pel tancament dels escassos queviures que arribaven pel bloqueig realitzat per Israel des de fa anys, la falta d'aigua, d'allò més mínim per a subsistir, la pèrdua dels escassos habitatges i de l'hàbitat ja complicat en un lloc anomenat Gaza, però que des de fa temps és un Camp de concentració.

El silenci de la Comunitat Internacional no cedeix del tot, encara que ja es senten crits a l'ONU sobre els crims de guerra que està duent a terme Netanyahu i Amnistia Internacional denuncia que Israel està utilitzant fòsfor blanc en els seus atacs a la frontera amb el Líban.

Ja no queden hospitals en marxa perquè tots han sigut deteriorats, derruïts o impossibilitats per a dur a terme la mínima intervenció. 

Mentrestant, les xifres de morts pels bombardejos de l'exèrcit israelià continuen a ritme de més de 400 per dia, superant ja els 10.000, i el nombre de ferits és enorme. Els pocs hospitals que quedaven en marxa ja estan totalment deteriorats i impossibilitats per a realitzar la mínima intervenció. La mateixa ONU ha sigut bombardejada i les infraestructures tirades a terra.

La societat civil no pot continuar veient açò com si no passara res. Els drets humans van ser vulnerats des del primer dia i el Dret Internacional no s'ha complit des de fa anys. Israel vulnera any rere any els acords de l'ONU, mentre els països europeus miren cap a un altre costat i els EUA (EE.UU) utilitzen la seua capacitat de veto a l'ONU per a frenar qualsevol decisió del Consell de Seguretat i continuen enviant armes i ajuda econòmica perquè Netanyahu continue matant inocents.


   










El dissabte 4 de novembre se celebrarà en els locals d'Esquerra Unida de València (carrer Borrull, 25), una xarrada en la qual s'abordarà la situació del poble palestí i les massacres de civils comeses per Netanyahu.

L'acte, que tindrà lloc abans de la manifestació convocada pel mateix dia a les 12 hores a València, comptarà amb la intervenció de l'eurodiputat Manu Pineda, del diputat estatal Nahuel González i de la Coordinadora d'EUPV Rosa Pérez.

La preocupació pel que està passant en l'últim mes, que pot haver mort a més de 10.000 civils (més de la meitat xiquets) en el poble palestí de Gaza, a més dels desplaçaments forçosos realitzats per Israel cap a zones que també bombardeja, està deixant la majoria dels habitants de la Franja de Gaza en una difícil situació amb un cost humà i uns resultats que deixaran empremta en la vida, en la salut i en el futur dels qui queden després del genocidi.

El silenci de la Comunitat Internacional no cedeix del tot, encara que ja es senten crits a l'ONU sobre els crims de guerra que està duent a terme Netanyahu. Amnistia Internacional denuncia que Israel està utilitzant fòsfor blanc en els seus atacs a la frontera amb el Líban.

Mentrestant, les xifres de morts pels bombardejos de l'exèrcit israelià continuen a ritme de més de 400 per dia, superant ja els 10.000, i el nombre de ferits és enorme. Els pocs hospitals que quedaven en marxa ja estan totalment deteriorats i impossibilitats per a realitzar la mínima intervenció. La mateixa ONU ha sigut bombardejada i les infraestructures tirades a terra.

Ja no queden hospitals en marxa perquè tots han sigut deteriorats, derruïts o impossibilitats per a dur a terme la mínima intervenció. La mateixa ONU ha sigut bombardejada i les infraestructures tirades a terra.


La societat civil no pot continuar veient açò com si no passara res. Els drets humans van ser vulnerats des del primer dia i el Dret Internacional no s'ha complit des de fa anys. Israel vulnera any rere any els acords de l'ONU, mentre els països europeus miren cap a un altre costat i els EUA utilitzen la seua capacitat de veto a l'ONU per a frenar qualsevol decisió del Consell de Seguretat i continuen enviant armes i ajuda econòmica perquè Netanyahu continue matant.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal