L'emissora municipal Ràdio Túria de l'Eliana estrena la nova programació 2023-2024 L'emissora municipal Ràdio Túria de l'Eliana estrena la nova programació 2023-2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'emissora municipal Ràdio Túria de l'Eliana estrena la nova programació 2023-2024

En l'actual oferta es poden escoltar 5 nous espais de producció pròpia. 

L'emissora municipal de l'Eliana, Ràdio Túria, ja té en marxa al complet la seua nova programació per a la temporada 2023-2024. Una oferta que inclou espais de diversos gèneres i continguts amb un total de 16 programes de producció pròpia dels quals 5 són novetat.

La resta de produccions, un total de 32, procedeixen en la seua majoria a la Xarxa d'Emissores Municipls Valencianes (XEMV), entitat que aglutina a una trentena de ràdios públiques locals i que depén de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i d'altres productores que cedeixen els seus espais, 5 en total. En definitiva, l'oferta de programes ascendeix a 53 setmanalment, cobrint l'emissió les 24 hores del dia tots els dies de l'any.

Les 5 novetats d'aquesta temporada inclouen un espai informatiu local, "L'Eliana informa", que s'emet els dijous a les 12.00 i les 20.00 hores, dirigit i presentat per Manel Sosa i Noelia López Escartí. També són novetat "La voz de la Jam Poética", presentat per l'escriptor Vicente Enguix, espai que recopila l'obra publicada per aquesta associació local al llarg de 10 anys els dijous a les 20.30 i dissabtes a les 11.00; "La vida secreta de las plantas", espai divulgatiu sobre el regne vegetal que dirigeix l'artesana florista local Chelo Pardo els dimecres a les 12.00 i a les 20.00; el musical "Melodías de oro" amb Alfonso Caballero els divendres a les 18.00 i dissabtes a les 20.00; i la mirada setmanal a la premsa rosa amb Rory Gallur els dissabtes a les 12.30 en "Salseando".

L'emissora municipal Ràdio Túria, que va entrar en servei a l'octubre de 1.992, acaba de renovar equips d'alta freqüència amb una inversió per part del Consistori de 20.000 euros. Es pot escoltar en FM en la freqüència 90.6, en streaming a través de la seua pàgina www.radioturia.es, on també es poden escoltar i descarregar tots els programes de producció pròpia en format podcast, i en les principals plataformes de ràdio en línia.

L'edil de Comunicació, Jorge Pérez Comeche, ha destacat el paper de la ràdio pública local a l'Eliana des de fa 31 anys, "com a escola de periodistes i comunicadors, com a element vertebrador de la societat elianera i com a testimoni del progrés i l'evolució del municipi al llarg de tot aquest temps". 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal