'L'Eliana unida contra la violència de gènere’, lema per als actes de la semana contra la violència contra les dones 'L'Eliana unida contra la violència de gènere’, lema per als actes de la semana contra la violència contra les dones
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'L'Eliana unida contra la violència de gènere’, lema per als actes de la semana contra la violència contra les dones

L'Eliana s'uneix contra la violència de gènere

El pròxim 25 de novembre, l'Ajuntament de l'Eliana commemora el Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona amb el lema ‘L'Eliana unida contra la violència de gènere’. Aquest esdeveniment té com a objectiu conscienciar la ciutadania sobre aquesta xacra social i involucrar-la en la seua detecció i prevenció.

#L'Eliana #ViolènciaDeGènere #25N #DretsDones

En col·laboració amb el acabat de constituir Consell de les Dones, la regidoria de Polítiques d'Igualtat ha organitzat un programa d'actes que destaquen per la seua diversitat i impacte. Una iniciativa clau és la campanya per a la creació d'una xarxa d’‘Espais segurs contra les violències masclistes’. Aquesta cerca convertir comerços i associacions locals en espais d'acolliment i informació per a possibles víctimes, amb la col·laboració de l'Associació de comerciants, restauració i serveis de l'Eliana.

La programació del 25N s'inicia el dilluns 20 amb la presentació de la campanya a la Sala de Plens de l'Ajuntament i la col·locació de la pancarta al balcó. Destaca la xarrada sobre pornografia i prostitució a càrrec de les comunicadores i activistes feministes Towanda Rebels, programada per al dimecres 22 a les 18.30 hores al Nou Espai del Centre Sociocultural.

El divendres 24, a les 10.30 hores, l'Auditori acollirà la trobada de centres escolars, amb la presentació del projecte de pòdcast ‘Les nostres veus contra les violències masclistes’, realitzat per alumnat elianer de 1r de l'ESO. A més, es farà una exhibició d'art urbà. Els actes continuaran amb una marxa cívica fins a l'Ajuntament i la lectura pública del manifest.

A la vesprada, a les 19.00 hores, l'Auditori acollirà l'actuació ‘En veu de totes’, de l'agrupació musical elianera Dissonants. Un concert que explora la història de Luka i el seu viatge dins del cicle de violència masclista.

El programa es completa amb la il·luminació morada de la façana de l'Ajuntament, tallers de sensibilització i prevenció en els centres educatius, la jornada de novembre d’Eliescola i la guia de consulta amb material bibliogràfic de la Biblioteca.

La regidora d'Igualtat, Marta Andrés, convida la ciutadania a participar en els actes i a unir-se contra la violència contra les dones, una trista realitat que afecta els drets humans de manera estesa, persistent i devastadora arreu del món.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal