L'Eliana finalitza el tractament anual contra el mosquit tigre L'Eliana finalitza el tractament anual contra el mosquit tigre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana finalitza el tractament anual contra el mosquit tigre

 L'Ajuntament de l'Eliana ha finalitzat amb èxit el seu programa anual de control del mosquit tigre, invertint recursos significatius per prevenir molèsties i protegir la salut pública. Coneix tots els detalls en aquesta entrada.

L'Ajuntament de l'Eliana ha completat recentment el programa anual de vigilància sobre la presència i la realització de tractaments preventius i de control davant el mosquit tigre. L'objectiu d'aquestes actuacions, en les quals inverteix cada any prop de 18.000 euros entre els mesos d'abril i octubre, és impedir que l'insecte puga desenvolupar el seu cicle reproductiu, arribant a la fase adulta, per a reduir les molèsties que ocasiona.

La gestió integrada del mosquit tigre a L'Eliana implica diverses accions coordinades. Això inclou la instal·lació i control de paranys de mostreig de larves i adults en zones enjardinades públiques, infraestructures municipals i zones d'urbanitzacions. També es realitzen tractaments preventius d'embornals en el nucli urbà i les zones crítiques com centres educatius, de salut o parcs i jardins públics, a més de la vigilància constant de la població en aquests punts. S'apliquen tractaments setmanals correctius amb larvicides per assegurar un control eficaç.

A més, l'Ajuntament està altament compromés a atendre les reclamacions ciutadanes. Les zones són monitorades per a informar els ciutadans sobre com actuar en les seues propietats i s'ofereixen propostes d'accions correctives en espais públics i privats, si és necessari. La informació i la consciència ciutadana també són essencials. Amb l'arribada de la calor, es realitzen campanyes dirigides als veïns per a prevenir l'aparició del mosquit tigre, ja que la majoria dels seus focus de cria estan en propietats privades.

L'alcalde, Salva Torrent, ha subratllat que l'Ajuntament està dedicat a fer front a aquesta problemàtica que pot afectar la salut pública. Per això, els serveis municipals s'enfoquen en la neteja viària, el manteniment de jardins, l'aigua i sanejament, la gestió del cementeri, la neteja d'edificis i el manteniment de col·legis, entre altres àrees.

Amb aquest enfocament integral i compromís, L'Eliana està en una posició privilegiada per a gestionar l'impacte del mosquit tigre en la comunitat, garantint un entorn més saludable i còmode per als seus habitants.:

#L'Eliana #MosquitTigre #Prevenció #SalutPública #ControlMosquits


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal