L'Ajuntament de Serra ha augmentat la partida per a les ajudes al transport L'Ajuntament de Serra ha augmentat la partida per a les ajudes al transport
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Serra ha augmentat la partida per a les ajudes al transport


L'Ajuntament de Serra ha pres una decisió  per al benestar educatiu dels estudiants de nivells no imperatius. En un moviment destinat a suportar les famílies i els estudiants en el seu recorregut cap a una educació més elevada, l'Ajuntament ha incrementat significativament les seues subvencions al transport per a l'any acadèmic 2023-2024.

Amb una inversió àmplia i ben pensada, la partida destinada a les beques al transport ha crescut en un 25%, passant de 4000 € a 5000 €. Això permetrà als estudiants enfrontar els costos del transport associats als seus estudis més enllà de l'ensenyament imperatiu. No només això, sinó que el consistori ha augmentat els trams de les ajudes, passant de 50 a 80 €, de 65 a 100 € i de 80 a 120 €, oferint un suport econòmic més substancial per als estudiants que realment ho necessiten.

L'alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha subratllat la importància de l'educació i del suport als estudiants en la seua lluita per una educació més avançada. "Volem assegurar-nos que cap estudiant es quede arrere a causa dels costos de transport. Les polítiques socials són la nostra prioritat, i aquesta ampliació de les subvencions demostra el nostre compromís amb l'educació de la nostra comunitat", ha manifestat l'alcaldessa.

Amb aquest augment en les subvencions al transport, l'Ajuntament de Serra està prenent passos constants per garantir que cap estudiant es vegi obstaculitzat per motius econòmics en el seu camí cap a una educació superior. El termini per a la sol·licitud d'aquestes subvencions es manté obert fins al 20 de novembre, permetent als estudiants i les seues famílies obtenir el suport necessari per fer front als costos de transport mentre persegueixen els seus anhels educatius.

La suma total de 11500 € entre les subvencions al transport i el programa Serra et beca per a pràctiques remunerades de l'estudiantat representa una inversió important de l'Ajuntament en l'educació del poble, posant un èmfasi especial en el suport als estudiants en els seus esforços acadèmics.

Els residents de Serra poden presentar les seues sol·licituds per a aquestes subvencions tant de forma presencial a les oficines de l'Ajuntament de Serra i de la urbanització Torre de Portaceli com a través de la seua seu electrònica. Amb aquestes mesures, l'Ajuntament de Serra demostra el seu compromís amb l'educació i el futur dels seus estudiants.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal