L'Ajuntament de Benaguasil promou la campanya 'No la cagues, recull-la' per fomentar la neteja de les mascotes a la localitat L'Ajuntament de Benaguasil promou la campanya 'No la cagues, recull-la' per fomentar la neteja de les mascotes a la localitat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Ajuntament de Benaguasil promou la campanya 'No la cagues, recull-la' per fomentar la neteja de les mascotes a la localitat

Sota el lema "No la cagues, recull-la", l'Ajuntament pretén sensibilitzar la ciutadania de l'obligatorietat de recollir les excrements durant els passejos amb les mascotes.

L'Ajuntament de Benaguasil, a través de les regidories de Medi Ambient i Benestar Animal, posa en marxa la campanya "No la cagues, recull-la" per conscienciar els propietaris de mascotes sobre la necessitat de recollir les femtes i desinfectar les orines.

Per a això, l'Ajuntament distribuirà cartells informatius de la campanya per diferents zones de la localitat i instal·larà un estand informatiu el dimecres en el mercat per incidir en la necessitat de recollir aquests residus, a més de distribuir dispensadors de bosses per ajudar a recollir els excrements i implicar els veïns en la neteja i el benestar del municipi.

Mitjançant aquesta campanya, que també es difondrà a través de les xarxes socials i mupis als carrers, es vol arribar als propietaris de mascotes perquè coneguen quines són les obligacions a aquest respecte i les conseqüències d'ometre-les.

Amb aquesta nova acció es busca conscienciar de l'obligatorietat de portar tot el necessari per recollir els excrements durant els passejos amb les mascotes i que no fer-ho pot comportar sancions disciplinàries amb una quantitat econòmica que pot arribar als 3.000 euros.

Cal recordar que Benaguasil compta en l'actualitat amb un total de quatre pipicans, nou espais d'esbarjo caní i deu punts d'expenedors de bosses.



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal