La Pobla de Vallbona presentarà el Pressupost 2024 amb un 10% per damunt pel pagament d'interessos La Pobla de Vallbona presentarà el Pressupost 2024 amb un 10% per damunt pel pagament d'interessos
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona presentarà el Pressupost 2024 amb un 10% per damunt pel pagament d'interessos

     

L'equip de govern de La Pobla de Vallbona ha donat a conéixer el projecte de pressupost municipal per a l'exercici 2024, un document que serà sotmés a votació per a la seua aprovació en un ple extraordinari el dijous 23 de novembre. En aquesta ocasió, el pressupost, estimat en 32.117.807,67 euros, destaca per la seua "realisme i equilibri", amb un increment del 9,58% respecte a l'any anterior, però molt d'ell dedicat a consignar el pago d'interessos.

Abel Martí, alcalde de La Pobla de Vallbona, ha destacat la importància d'aquest pressupost, afirmant que s'ha treballat per equilibrar les comptes i assegurar la seguretat econòmica de la localitat al llarg de tot l'any. Martí, clau en la gestió de les inversions procedents de la Generalitat Valenciana, ha subratllat la necessitat d'adaptar les previsions d'ingressos als recursos reals del municipi, evitant exageracions en les partides.

Amb un enfocament, segons el govern, "realista, les inversions més destacades provenen dels fons de la Generalitat Valenciana, amb una atenció especial als plans Convivint i Edificant. Aquests plans estan destinats a millorar el centre de dia de la Rascanya i a acomplir actuacions en el CEIP Lluís Vives i el nou institut de La Pobla".

El regidor d'Hisenda, José María Romero, ha ressaltat "la serietat d'aquest pressupost, assenyalant que marca el camí cap a un ajuntament més sanejat. Tot i això, Romero ha reconegut la necessitat d'incrementar les despeses per consignació de crèdit, principalment a causa dels interessos de les operacions d'endeutament fetes en exercicis anteriors.
Dins dels nous projectes que preveu aquest pressupost, destaquen la remodelació i millora del parc municipal Benjamín March Civera, amb la seua corresponent dotació de mobiliari. Aquestes millores, finançades pels fons del Pla d'Inversions de la Diputació de València, representen una injecció addicional per afrontar el pròxim exercici amb equilibri i respondre a les necessitats del municipi.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal