La Junta de Govern de la Mancomunitat Camp de Túria es constitueix després d'un Ple Extraordinari La Junta de Govern de la Mancomunitat Camp de Túria es constitueix després d'un Ple Extraordinari
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Junta de Govern de la Mancomunitat Camp de Túria es constitueix després d'un Ple Extraordinari

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria, Amparo Navarro, ha convocat un Ple Extraordinari que s’ha realitzat en la seu de la Mancomunitat. Aquest Ple, que ha tingut lloc el 16 de novembre de 2023, ha estat decisivament enfocat a l’aprovació de la Composició de la Junta de Govern Local.

Representants dels 17 municipis han sigut convidats a participar, i finalment, els partits PSOE, Compromís, Ciutadans i UCIN estaran representats en la Junta. Els càrrecs de les Vicepresidències i responsables del seguiment d’àrees i projectes han sigut designats: Robert Raga, alcalde de Riba-roja del Túria, serà el primer vicepresident i responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació; Joan Manuel Miguel León, alcalde de Llíria, ocuparà la segona vicepresidència i serà responsable de l’àrea de Mobilitat, Sostenibilitat i Benestar Animal; la tercera vicepresidència, responsable del Departament de Benestar Social i Sanitat, queda buida després de la negativa del Partit Popular.

Xavier Jorge Cerdà, regidor de Vilamarxant, assumirà la responsabilitat d’Innovació, inclosa en l’àrea de Promoció Econòmica i Ocupació. També s’ha aprovat la Proposta de Constitució de la Comissió d’Hisenda, Patrimoni i Personal amb suport unànime dels partits polítics.

Aquesta jornada ha marcat un pas important per a la Mancomunitat Camp de Túria, definint la seva estructura de govern i els responsables de les àrees clau. 

També s'ha dut a terme l'aprovació de la Proposta de Constitució de la Comissió d'Hisenda, Patrimoni i Personal, que ha conclòs amb els vots a favor de tots els partits polítics.

   



Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal