La boira cancel·la vols en l'Aeroport de València i dificulta la visibilitat en les carreteres de la Comunitat La boira cancel·la vols en l'Aeroport de València i dificulta la visibilitat en les carreteres de la Comunitat
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La boira cancel·la vols en l'Aeroport de València i dificulta la visibilitat en les carreteres de la Comunitat


Intensos bancs de boira que afecten des de la vesprada d'aquest diumenge a diversos punts de la Comunitat Valenciana han provocat la interrupció del trànsit aquesta nit en l'Aeroport de València, així com problemes de visibilitat en les carreteres. Els serveis d'emergències i els cossos de seguretat demanen precaució a la població a causa d'aquest fenomen.

Segons explica l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en la Comunitat Valenciana, al llarg de la jornada s'han format extensos bancs de boira en la mar que han anat penetrant en terra per diferents zones del litoral.

Entre altres llocs, s'aquesta veient afectat l'Aeroport de València a aquesta hora, on sobre les onze de la nit s'ha informat d'una visibilitat de 100 metres i s'han cancel·lat eixides i arribades previstes.

De fet, Aena adverteix de la meteorologia adversa per visibilitat reduïda en l'Aeroport de València i recomana als usuaris consultar amb les aerolínies l'estat dels vols per a les pròximes hores.

Des del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat es demana evitar els desplaçaments per carretera innecessaris i, si s'ha de conduir, fer-ho amb la màxima precaució.

En termes similars, els consorcis provincials de bombers de València, Castelló constaten l'afecció de la boira en les carreteres de les dues províncies i animen a reduir la velocitat, augmentar la distància de seguretat i encendre les llums antiboira. La Policia Local de València llançava el mateix advertiment aquesta vesprada.

La predicció del temps per a aquest dilluns de Aemet, assenyala que hi haurà al matí intervals de núvols baixos en el litoral i possibles boires o bancs de boira.

* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal