El Llibreries Fest 2023 porta contacontes i activitats teatrals i musicals a una vintena de llibreries El Llibreries Fest 2023 porta contacontes i activitats teatrals i musicals a una vintena de llibreries
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Llibreries Fest 2023 porta contacontes i activitats teatrals i musicals a una vintena de llibreries

   

   Més de vint llibreries associades al Gremi de Llibrers de València acolliran activitats literàries, de contacontes, teatrals i musicals els dies 9, 10 i 11 de novembre, en el marc del Llibreries Fest 2023. Aquesta celebració, impulsada des del Gremi de Llibrers, commemora el Dia de les Llibreries, que des de fa uns anys té data fixa en el calendari anual, l'11 de novembre.

   El Llibreries Fest celebra, així, "el valor de les llibreries com a espais culturals i de proximitat", així com atraure "nous públics i reforçar el paper de les llibreries com a agents culturals i de foment de la lectura", ha destacat l'organització en un comunicat.

   En conjunt, la programació del Llibreries Fest proposa una quarantena d'activitats dirigides a tots els públics. Enguany la proposta destaca pel contingut literari i l'aposta per autors i autores valencianes.

   La literatura valenciana serà la protagonista amb presentacions de les últimes obres de Carmen Amoraga, Elvira Cambrils, Paco Cerdà, Bibiana Collado, Susana Gisbert, Gemma Pasqual, Raquel Ricart i Sònia Valiente, entre uns altres.

   El Llibreries Fest 2023 també compta amb activitats de contacontes i tallers, dirigides el públic familiar, i actuacions musicals de membres del Col·lectiu Ovidi Montllor de Música en Valencià (COM).

   La programació s'ha coordinat des del Gremi de Llibrers de València, que enguany recupera una celebració que havia quedat interrompuda per la pandèmia. Les llibreries agremiadas han pogut escollir les activitats d'un "ampli" catàleg, amb la seua selecció s'ha configurat el programa definitiu.

   El Llibreries Fest 2023 compta amb imatge pròpia, obra de la reconeguda il·lustradora Cristina Durán, guardonada amb el Premi Nacional del Còmic de 2019.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal