Easyjet anuncia nou rutes noves a l'Aeroport d'Alacant-Elx per al pròxim estiu Easyjet anuncia nou rutes noves a l'Aeroport d'Alacant-Elx per al pròxim estiu
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Easyjet anuncia nou rutes noves a l'Aeroport d'Alacant-Elx per al pròxim estiu

   La nova base de l'aerolínia a Alacant permet ampliar connexions i afegir 125.000 seients

   L'aerolínia britànica Easyjet ha anunciat que establirà nou rutes noves a l'Aeroport d'Alacant - Elx Miguel Hernández per a la temporada d'estiu del 2024, que ja estan a la venda i connectaran amb Southampton, Newcastle, Belfast City, Zuric, Praga, Lió, Lille, Nantes i Niça.

   Aquestes noves connexions afigen més de 125.000 seients addicionals a la capacitat que easyJet ja tenia prevista per a la pròxima temporada d'estiu a Alacant i porten la seua xarxa de rutes a superar els 20 destinacions oferixes cap a/des d'Alacant.

   Així ho ha anunciat el CEO d'Easyjet Holidays, Garry Wilson, abans de reunir-se en la fira World Travel Market de Londres amb la delegació valenciana, entre la qual es troben el president de la Generalitat, Carlos Mazón; el president del patronat Costa Blanca, José Mosso, i el president de la Diputació d'Alacant, Toni Pérez.

   L'anunci es produeix després que l'aerolínia anunciara el passat mes de maig l'obertura de la seua quarta base d'operacions a Espanya a l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández per a la primavera del 2024 amb tres avions, que permet establir els nous enllaços.

   Les primeres rutes a arrancar operacions són les que uneixen Alacant amb Southampton i Zuric, en el primer cas amb una freqüència setmanal (el diumenge) i en el segon amb dos (dimecres i diumenge). Les dos estaran operatives a partir del 31 de març del 2024.

   L'1 d'abril comencen les connexions amb Nantes i Praga i el 2 d'abril li segueix la ruta amb Newcastle. Totes compten amb dos freqüències setmanals: al cas de Nantes, els dilluns i dijous; en el cas de Praga, els dilluns i divendres i, en el cas de Newcastle, els dimarts i dissabtes.

   També amb dos freqüències a la setmana, entre l'1 i el 5 de maig culmina el desplegament de noves rutes amb els primers vols des d'Alacant a Lille (els dimecres i dissabtes); Belfast City (els dijous i diumenge); Lió (els dimarts i dissabtes) i Niça (els dilluns i divendres).

   L'anunci de 9 noves rutes a Alacant coincideix també amb el llançament de 3 noves rutes a Màlaga (a Nantes, Niça i Atenes), 2 a Reus (a Londres Luton i Manchester), 1 a Barcelona (a Pisa) i 1 a Madrid (a Lió), amb el que easyJet suma 16 noves rutes en

   el conjunt d'Espanya.

   Sumant les noves rutes a les ja existents, EasyJet espera oferir 1,5 milions de seients a Alacant la pròxima temporada d'estiu, la qual cosa representa un increment d'al voltant del 10% en comparació de la temporada d'estiu 2023.

   A més, s'engegarà una bateria d'accions per a difondre la nova base a Alacant, iniciatives que passen per celebrar el passatger 30 milions en la terminal alacantina, propostes de street màrqueting amb motiu del Dia de Sant Nicolás (Sinterklass), difusió de productes nadalencs alacantins i sorteig de vols a Ámsterdam.

   Així mateix, després de la presentació en el propi aeroport de la nova base d'Easyjet, se sumaran a aquesta iniciativa diverses accions promocionals del Patronat Costa Blanca, en col·laboració amb els ajuntaments d'Alacant i Elx, centrades en la divulgació sobre la sostenibilitat de la destinació.

   Garry Wilson ha destacat que aquestes noves rutes suposen un "gran augment per al turisme d'Alacant" i ha assegurat que "la regió és molt important per a EasyJet". "La base d'avions reivindica la seua importància".

   Toni Pérez, també alcalde de Benidorm, ha destacat que aquest anunci "permet més connexions, millor connectivitat i més accessibilitat". "Vé a consolidar la proposta ferma que representa l'Aeroport d'Alacant per a la connectivitat fonamentalment de la província però en realitat de tota la Comunitat Valenciana", ha ressaltat.

   Carlos Mazón ha subratllat que "hi ha una aposta clara d'Easyjet per la província d'Alacant, per la Comunitat Valenciana". "És una gran notícia, una decisió ja ferma" i "estem d'enhorabona", ha agregat.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal