Celebren el Dia de la Infància a l'Eliana amb una Fira Plena d'Activitats Celebren el Dia de la Infància a l'Eliana amb una Fira Plena d'Activitats
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Celebren el Dia de la Infància a l'Eliana amb una Fira Plena d'Activitats

Aquesta setmana, l'Eliana s'omple  amb les celebracions del Dia de la Infància. Les activitats, especialment pensades per als més menuts de la localitat, ofereixen una oportunitat única per gaudir d'experiències divertides i educatives.

L'Eliana s'uneix a la commemoració del Dia de la Infància amb un seguit d'esdeveniments:  Aquest dimarts 14, el Saló de Plens de l'Ajuntament serà testimoni de la constitució oficial del Consell de Xiquetes i Xiquets d'aquest curs 2023/2024. Aquest òrgan consultiu municipal vetlla pels drets dels més petits de la localitat, i la seva sessió serà oberta al públic, amb la presència de l'alcalde, Salva Torrent.

La programació continua amb el contacontes 'Ratolín y Ratolina' el dijous 16 al Nou Espai del Centre Sociocultural a partir de les 18.30 hores. L'acte central, la Fira de la Infància, se celebra aquest dissabte 18 al Passeig Secondo Baldín de 10.30 a 14 hores. Amb tallers educatius i creatius com el d'aprendre a reciclar, alimentació saludable i pintura, aquesta fira promet diversió per a tota la família. Jocs gegants i esportius animaran el matí, i a les 11.30 hores, els més petits gaudiran del contacontes multicultural 'Contes de xiquets del món', seguit de l'espectacle musical infantil 'Monstres'.

La clausura de les celebracions serà diumenge 19 amb el teatre musical familiar 'Pluff', dins del programa Anem al Teatre, amb dues sessions a les 17 i a les 18.15 hores a l'Auditori Municipal. Les entrades per a aquest espectacle, que combina diverses disciplines artístiques per estimular la imaginació i el joc amb objectes usats, es poden adquirir a través d'Elientrada.

Eva Santafé, regidora d'Educació i Infància, convida els més joves a gaudir de totes les activitats d'oci i educatives preparades per a ells, especialment a la Fira, on trobaran regals, espais creatius i tallers sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), drets de la infància i risoteràpia, entre altres.

 #InfànciaEliana #FiraInfància #ActivitatsEliana**


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal