Campanya 'No sigues còmplice' a Paterna en commemoració del 25N Campanya 'No sigues còmplice' a Paterna en commemoració del 25N
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Campanya 'No sigues còmplice' a Paterna en commemoració del 25N

La Tinenta Alcalde de Garantia Social, Igualtat i Tradicions, Isabel Segura, destaca la importància d'aquesta campanya que permet acostar-se a la ciutadania per a ajudar-los a detectar i frenar comportaments masclistes des de les etapes inicials. "No sigues còmplice" és el lema de la campanya municipal que l'Ajuntament de Paterna ha impulsat enguany per a commemorar el 25N, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

Punt Violeta i Missatges

La campanya va iniciar-se amb la instal·lació d'un Punt Violeta a les portes del consistori paterner amb missatges inspiradors i de sensibilització com "Jo decidisc on, quan i amb qui", "De camí a casa vull ser lliure, no valenta" o "Girl Power". L'alcalde Juan Antonio Sagredo, juntament amb les Tinentes d'Alcalde Isabel Segura, Eva Pérez i Merche Navarro, va assistir a aquest acte inaugural.

Conscienciació des de les Etapes Inicials

La Tinenta Alcalde Isabel Segura ha subratllat la importància d'aquestes campanyes en acostar-se a la ciutadania per a ajudar a detectar i frenar comportaments masclistes. Ha enfocat especial atenció a la necessitat de formar i informar els més joves en edats cada vegada més primerenques per a prevenir les conductes masclistes.

Cartells Amb Missatges Impactants

En aquesta edició de la campanya, s'ha volgut fer un pas més en la conscienciació creant cartells amb missatges impactants basats en comportaments habituals que s'acaben normalitzant en la societat. Isabel Segura ha explicat que aquests missatges busquen evidenciar actituds masclistes que requereixen la intervenció i col·laboració de tota la societat. Algunes de les frases destacades són "Sents colps i crits en el pis de dalt... i continues veient la teua sèrie", "Un xic colpeja a la seua núvia al carrer i no intervéns" o "A la teua companya li assetja un client i no intervéns".

Lluita Continuada

Sota el lema "No l'ignores, no calles", Paterna fa una crida constant a la ciutadania contra la violència de gènere. El 25N és un dia de lluita per a eliminar la violència de gènere, però els projectes de conscienciació han de perdurar tot l'any.

Meta descripció:

Descobreix la campanya "No sigues còmplice" a Paterna en commemoració del 25N. Conscienciació, missatges impactants i la crida constant a la lluita contra la violència de gènere.


### HASHTAGS:

#Paterna25N #NoSiguesCòmplice #ViolènciaDeGènere #Conscienciació #LluitaContraLaViolència

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal