Augmenten a més de 10.800 els morts pels bombardejos israelians sobre la Franja de Gaza Augmenten a més de 10.800 els morts pels bombardejos israelians sobre la Franja de Gaza
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Augmenten a més de 10.800 els morts pels bombardejos israelians sobre la Franja de Gaza

-

   Les autoritats sanitàries de la Franja de Gaza han informat aquest dijous de la mort d'almenys 10.818 persones, com a conseqüència dels bombardejos israelians sobre l'enclavament palestí, en resposta a l'atac de Hamàs del 7 d'octubre.

   El Ministeri de Salut de Gaza ha detallat en el seu últim balanç que d'eixos més de 10.800 morts hi ha 4.412 xiquets, 2.918 dones i 667 ancians, mentre que la xifra de ferits ha ascendit fins als 26.905.

   El portaveu del Ministeri de Salut, Ashraf al Qidra, ha denunciat que en les últimes 24 hores, les forces israelianes han comès una vintena de massacres, deixant un balanç luctuoso de 249 víctimes.

   Al Qidra ha assenyalat també que 2.650 persones segueixen atrapades sota les runes, entre les quals hi ha uns 1.400 xiquets, informa l'Oficina d'Informació de Palestina. El portaveu ha recordat que atacar civils va en contra del dret i les lleis internacionals, entre elles les resolucions de Nacions Unides.

   D'altra banda, l'Autoritat Palestina ha xifrat ja en més de 170 els palestins morts a Cisjordània i Jerusalem Aquest per trets de les forces israelianes i dels colons des del 7 d'octubre, data en la qual Hamàs va atacar territori israelià, deixant prop de 1.400 morts i més de 240 segrestats.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal