1.497 xiquets de Paterna beneficiats amb beques d'Educació Infantil per al curs 2023/2024 1.497 xiquets de Paterna beneficiats amb beques d'Educació Infantil per al curs 2023/2024
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

1.497 xiquets de Paterna beneficiats amb beques d'Educació Infantil per al curs 2023/2024

Un total de 1.497 xiquets i xiquetes de Paterna es beneficien de les beques de l'Ajuntament destinades a Educació Infantil per al curs 2023/2024.

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat que un total de 1.497 xiquets i xiquetes de la ciutat han estat beneficiats amb les beques destinades a l'Educació Infantil per al curs actual, segons ha informat la Regidoria d'Educació. Amb una inversió d'1,32 milions d'euros, l'ajuntament ha aprovat un increment en el nombre de sol·licituds concedides, mantenint així una inversió "històrica" en aquestes ajudes per als xiquets i xiquetes del Primer i Segon Cicle d'Infantil en el municipi.

José Manuel Mora, el tinent alcalde d'Educació, Esports i Innovació, ha subratllat que l'executiu socialista continua treballant per a facilitar l'accés a l'Educació Infantil, contribuint a la conciliació familiar i laboral dels paterners i paterneres. A més, ha assegurat que s'ha garantit la concessió del 100% de les sol·licituds que compleixen amb els requisits de la convocatòria.

En detall, un total de 546 alumnes del primer cicle i 951 del segon cicle, tant en centres públics com privats-concertats de Paterna, han estat beneficiats amb aquestes ajudes que cobreixen diversos aspectes com la matrícula, el menjador i l'ensenyament.

L'ajuntament ha destacat la importància d'aquest suport econòmic municipal per a les famílies, reforçant així el compromís amb l'educació i el benestar dels més menuts a la ciutat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal