Vox entra en el govern de València amb 10 delegacions com a Ocupació, Tradicions, Família i Jardins Vox entra en el govern de València amb 10 delegacions com a Ocupació, Tradicions, Família i Jardins
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vox entra en el govern de València amb 10 delegacions com a Ocupació, Tradicions, Família i Jardins

   Estarà al capdavant de la gestió de les festes a excepció de les Falles

   Vox ha entrat a formar part de l'equip de govern de la ciutat de València, presidit per l'alcaldessa María José Catalá i integrat fins ara solament pel PP, amb tres àrees del consistori i deu delegacions.

   Entres aquestes competències figuren Ocupació, Emprenedoria i Formació, Parcs i Jardins, Devesa-Albufera, Platges, Agricultura, Família, Joventut, Infància, Majors, Sanitat i Consum i Tradicions, que inclou festes però sense Falles. Aquestes últimes segueixen en mans del PP. A més, el portaveu de Vox a l'Ajuntament, Juanma Badenas, passa a ser segon tinent d'alcalde.

   Així ho ha anunciat aquest divendres la primera edil en una compareixença davant els mitjans de comunicació convocada aquesta mateixa jornada per a donar a conéixer el pacte, sobre el qual s'havia especulat des de l'inici del nou mandat després de les eleccions municipals, especialment en les últimes setmanes arran de la recent aprovació de les ordenances fiscals, amb els vots de 'populars' i Vox, prèvies als pressupostos.

   Catalá ha estat acompanyada per tots els edils del PP i de Vox, encapçalats aquests últims pel seu portaveu. "Acabe de firmar una sèrie de resolucions" per a la "modificació del govern de l'Ajuntament de València per a aquesta legislatura", una "remodelació fruit de l'acord" amb "el grup Vox, que entra a formar part del govern municipal amb una sèrie de competències", ha dit l'alcaldessa.

   María José Catalá ha governat en solitari, amb 13 dels 33 edils de la corporació local i per tant en minoria, des de la conformació de l'executiu local després de les eleccions municipals del passat mes de maig.

   La primera edil ha asseverat que l'acord de govern tancat amb Vox, al que no se li ha donat cap nom concret, s'ha fet "sobre un repartiment proporcional als resultats electorals" d'eixos comicis, en els quals Vox va aconseguir 4 regidors en la capital valenciana. Eixa distribució contempla que 11 àrees municipals depenguen del PP i tres de Vox.

   Catalá ha afegit que les àrees del PP "no pateixen excessius canvis", pensant en "l'estabilitat" i en una "estructura operativa". La responsable municipal ha assegurat estar "molt satisfets per l'acord per a donar a València l'estabilitat que precisa" i afrontés els "grans reptes que té per davant".

   


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal