Vilamarxant qualifica d'èxit la campanya 'Au Cacau' amb molta participació Vilamarxant qualifica d'èxit la campanya 'Au Cacau' amb molta participació
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant qualifica d'èxit la campanya 'Au Cacau' amb molta participació

L'èxit de la campanya "Au Cacau" amb la participació de més de 2.000 persones

L'Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, ha organitzat durant tot el cap de setmana una campanya de promoció de l'esmorzar sota el títol "Au Cacau", que ha congregat a milers de persones en el municipi.

La campanya "Au Cacau" buscava el foment de la cultura de l'esmorzar en els diferents negocis gastronòmics de la localitat del Camp de Túria que s'han omplit durant el dissabte i diumenge.

Així mateix, durant el cap de setmana s'ha celebrat una fira d'aventures en el pàrquing municipal per a poder gaudir de troncs bojos, rocòdrom, globus aerostàtic, buffalo, wipe out, diana gegant, futbolí humà, castells inflables, pintacares, animació, tir amb arc i moltes altres activitats.

Les persones que van disfrutar del seu esmorzar a Vilamarxant rebien una invitació per a participar en la fira d'aventures que s'ha omplit durant els dos dies en què ha estat instal·lada.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha agraït l'esforç de tots els hostalers i el suport de tota la ciutadania: "Hem disfrutat d'un cap de setmana únic. Hem aconseguit fomentar la cultura de l'esmorzar en la nostra localitat i, al mateix temps, que la ciutadania disfrutara d'una fira que els ha permés divertir-se i passar-ho en gran".

"Volem valorar tot l'esforç dels nostres hostalers que han donat un servei espectacular tant a veïns com a visitants, que no s'han perdut la iniciativa 'Au Cacau' que repetirem els pròxims anys", ha afegit el regidor.


Font: Ajuntament de Vilamarxant.

 


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal