Vilamarxant i l’Autoritat de Transport Metropolità de València es reuneixen per a revisar l’estat del MarxantBus Vilamarxant i l’Autoritat de Transport Metropolità de València es reuneixen per a revisar l’estat del MarxantBus
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Vilamarxant i l’Autoritat de Transport Metropolità de València es reuneixen per a revisar l’estat del MarxantBus

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Vilamarxant, Xavier Jorge, ha mantingut una reunió este matí amb la Directora gerent de l'Autoritat de Transport Metropolità de València, María del Mar Martínez, per analitzar i revisar l'estat del MarxantBus.

L'acord per a modificar els horaris dels autobusos de la línia de Vilamarxant per a coordinar el conjunt de viatgers amb el pas del metre en l'estació de Riba-roja del Túria es troba en la fase final del procés de licitació i arribarà a la seua fi en breu. 

L'objectiu és augmentar la disponibilitat horària i la freqüència del transport públic a Vilamarxant, amb un autobús cada mitja hora direcció a València, i allargar el recorregut fins a l'Hospital de Llíria amb el servei a la localitat. 

Xavier Jorge, responsable de l'àrea, ha recordat la importància d'este acord en el que des de la regidoria s'està treballant des de fa diversos anys: "El MarxantBus és una millora fonamental per a la mobilitat del nostre municipi ja que amb esta ampliació d'horaris i recursos, els veïns de Vilamarxant tindran més serveis, més disponibilitat horària i més trajectes ajustats a les seues necessitats", ha indicat el regidor.

"La finalitat del projecte és que Vilamarxant dispose del servei equivalent al metro a València, encara que siga utilitzant un autobús llançadora, és a dir, el mateix servei a totes les freqüències", ha finalitzat Jorge.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal