Twitter llança dos nous plans de subscripció i 'pagament' anomenats Premium+ i Bàsic Twitter llança dos nous plans de subscripció i 'pagament' anomenats Premium+ i Bàsic
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Twitter llança dos nous plans de subscripció i 'pagament' anomenats Premium+ i Bàsic

Twitter (o X, com es diu ara) va estrenar ahir dos nous plans de subscripció anomenats  Premium+ i Bàsic.

Premium+ 

Tal com es va filtrar fa uns dies, Twitter (o X, com se li diu ara) ha estrenat avui dos nous plans de subscripció que s'uneixen als que ja existien fins ara. El primer d'ells es diu Premium+ i costa 16 euros mensuals. Aquest pla no inclou anuncis a les seccions "Per a tu" i "Seguint" i ofereix avantatges addicionals, com ara fer que les respostes apareguen més amunt per a tenir una major visibilitat. A més, manté la resta de millores que ja tenia la versió Premium convencional, com la possibilitat d'editar els missatges, escriure textos i vídeos més llargs, reproduir vídeos en segon pla, una marca de verificació o icones personalitzats de l'aplicació.

Bàsic: un pla més econòmic

El segon pla s'anomena Bàsic i, a canvi de 3 euros mensuals, inclou algunes de les avantatges que ofereixen els plans Premium i Premium+, però amb la diferència que inclou anuncis, no ofereix una marca de verificació i no proporciona diners per publicar contingut.

Amb la introducció d'aquests dos plans, la versió Premium que es va llançar fa uns mesos ara es situa en una escala intermèdia, tant pel que fa al preu com a les característiques que posa a disposició dels seus usuaris. Aquest pla continuarà costant 8 euros i mostrarà la meitat d'anuncis.

Canvis en el model de negoci de Twitter

Aquests canvis arriben en un moment en què les informacions indiquen que el nombre d'usuaris de Twitter (X), i amb ells els ingressos publicitaris, estan experimentant una disminució des que Elon Musk es va convertir en el propietari d'aquesta plataforma fa un any. Aquesta situació fa que les subscripcions adquireixin un paper encara més rellevant en el model de negoci de l'empresa si aquesta tendència continua.

No obstant això, cal destacar que aquest canvi en els plans de subscripció pot ser una estratègia per a captar nous usuaris i fomentar la fidelització entre els ja existents. El temps dirà com afectarà a la situació financera de l'empresa i si aconsegueix revertir la tendència decreixent d'usuaris.

#Twitter #X #Subscripció #Premium+ #Bàsic

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal