Suport Unànime dels Secretaris Generals Provincials del PSOE a Pedro Sánchez per a formar un govern progressiste Suport Unànime dels Secretaris Generals Provincials del PSOE a Pedro Sánchez per a formar un govern progressiste
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Suport Unànime dels Secretaris Generals Provincials del PSOE a Pedro Sánchez per a formar un govern progressiste

 

En un acte celebrat a l'Escola Julián Besteiro de Madrid, els secretaris generals provincials i insulars del PSOE, primers secretaris de les Federacions del PSC i representants de les Federacions Uniprovincials del PSOE han unit forces per a signar un manifest en suport a la investidura de Pedro Sánchez. L'objectiu d'aquest gest és aconseguir la formació d'un govern progressista que continuï els avanços dels últims cinc anys a Espanya.

La secretària d'Organització del PSOE de La Rioja, María Marrodán, ha sigut l'encarregada de signar aquest important manifest en representació del partit. Després d'una reunió que va comptar amb la presència de destacats líders socialistes, es va presentar el manifest en què els dirigents expressen el seu suport i ànim a Pedro Sánchez per a treballar en la seua investidura com a president del Govern.

En el comunicat, es destaca la confiança en Pedro Sánchez com a líder capaç de formar un Executiu progressista que promoga avanços socials, la igualtat de gènere i la convivència basada en la diversitat d'Espanya i la seua memòria democràtica. El manifest enfatitza la importància d'aquesta nova etapa i crida a conformar un Govern modern, social, feminista, europeista i compromés amb els drets i llibertats de la ciutadania.

El manifest també apel·la a una Espanya en pau i subratlla el respecte que mereix el PSOE, malgrat l'estratègia de desqualificacions i atacs personals cap a Pedro Sánchez. Es ressalten els èxits del govern de coalició progressista, com les polítiques d'ocupació, la reforma del mercat laboral i l'aprovació de la Llei de Memòria Democràtica.

A més, s'insisteix en el resultat de les eleccions del 23 de juliol, on es va expressar clarament un "no" a Feijóo, la qual cosa va reafirmar el compromís del PSOE de formar un govern de progrés. El manifest conclou instigant al Partit Popular a abandonar la radicalitat del seu abraçament amb l'ultradreta i tornar al respecte pels consensos bàsics.

L'expresident del Govern d'Espanya, José Luis Rodríguez Zapatero, també ha recolzat aquest manifest, que va ser presentat amb la presència de tots els secretaris provincials del partit.

Aquest suport unànime demostra el compromís del PSOE i dels seus líders provincials amb la formació d'un govern progressista i l'avanç d'Espanya en diverses àrees.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal