Sánchez arrenca huí amb Díaz la ronda de contactes per a la seva investidura i un govern progressista per la legislatura Sánchez arrenca huí amb Díaz la ronda de contactes per a la seva investidura i un govern progressista per la legislatura
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Sánchez arrenca huí amb Díaz la ronda de contactes per a la seva investidura i un govern progressista per la legislatura

Inicia la Ronda de Contactes per a Formar una Coalició Governamental a Espanya

L'actual president del Govern en funcions i candidat del PSOE per a la reelecció, Pedro Sánchez, ha donat el primer pas en el seu camí cap a la investidura com a líder del país en iniciar una rodalia de contactes clau.

En un moviment significatiu, la seua primera reunió va ser amb la vicepresidenta segona en funcions i líder de Sumar, Yolanda Díaz, la qual cosa assenyala el seu interès en la formació d'una coalició progressista per a encapçalar l'Executiu.

A més, Sánchez va manifestar la seua intenció de dialogar amb el PP, sota la direcció d'Alberto Núñez Feijóo, encara que va aclarir que no buscarà el seu suport i va distanciar el seu partit de les acusacions de corrupció.

El PSOE enfatitza la seua visió d'un projecte de país clar, que promoga la convivència entre els espanyols i els diferents pobles d'Espanya, sempre en ple respecte a la Constitució.

Aquesta sèrie de reunions marca l'inici d'una rodalia de contactes destinada a incorporar tant els projectes socials del país com aquells que busquen la pacificació dels problemes territorials en la legislatura.

En les pròximes setmanes, Pedro Sánchez continuarà aquestes converses amb altres partits polítics, exclòs Vox, com a part del seu procés d'investidura. Aquest procés es considera crucial per a determinar el futur lideratge a Espanya.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal