Riba-roja injectarà 217.000 euros al teixit comercial a través del Bo Comerç Riba-roja injectarà 217.000 euros al teixit comercial a través del Bo Comerç
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Riba-roja injectarà 217.000 euros al teixit comercial a través del Bo Comerç

L'Ajuntament de Riba-roja injectarà 217.000 euros al teixit comercial a través del Bo Comerç

L'Ajuntament de Riba-roja està compromès amb el suport al comerç local i la reactivació econòmica del municipi. Per a aconseguir-ho, ha establit una col·laboració clau amb Càmera València, Caixa Popular i Agrupa, l'Associació de Comerciants i Professionals de Riba-roja de Túria. Aquesta iniciativa, coneguda com a 'Bo Comerç', té com a objectiu impulsar el consum i l'activitat econòmica local mentre alleuja la despesa de les famílies.

El conveni signat recentment entre l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, i el president de Càmera València, José Vicente Morata, marcarà l'inici d'aquesta campanya. Càmera València jugarà un paper clau en la promoció i gestió de la campanya, posant a disposició de la ciutadania un portal web on podran adquirir els bons.

En total, es posaran en circulació 2.170 bons per valor de 100 euros cadascun. Els residents majors de 18 anys podran obtenir aquests bons registrant-se a la web www.bonocomercioribarroja.com i contribuint amb 50 euros mitjançant targeta bancària. Malgrat això, la quantitat del bo serà de 100 euros, que es podrà gastar de manera fraccionada en diverses compres. La venda dels bons es realitzarà des del 13 de novembre fins al 31 de desembre.

D'una manera especial, s'han reservat 200 bons per a persones majors de 65 anys, els quals podran adquirir-los físicament a l'Agència de Desenvolupament Local entre el 13 i el 24 de novembre de 2023. Aquests bons podran ser utilitzats en els comerços locals i seran compatibles amb altres ofertes i descomptes disponibles.

La campanya implica una estreta col·laboració amb els comerços locals, que podran unir-se a la iniciativa des del 26 d'octubre. Càmera València oferirà suport tècnic per a facilitar la gestió dels bons per part dels establiments participants.

Aquesta campanya és una resposta a les dificultats econòmiques que s'han experimentat en els últims anys, especialment a causa de la inflació i l'impacte de la COVID-19 en el sector comercial. L'Ajuntament de Riba-roja reafirma el seu compromís amb el comerç local com a motor econòmic del municipi i continua donant suport a les famílies en les seues despeses diàries.

Aquesta no és la primera iniciativa de l'Ajuntament per a estimular el consum local, ja que han posat en marxa diverses altres campanyes i programes en els últims anys per a fer front als reptes econòmics. Amb el 'Bo Comerç', Riba-roja de Túria demostren el seu compromís continu amb el creixement econòmic del municipi i el benestar de la seua comunitat.




Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal