PSPV no admitirá cambios en el programa Bono Viaje 'que perjudiquen al sector': 'Cualquier cambio debe ser consensuado' PSPV no admitirá cambios en el programa Bono Viaje 'que perjudiquen al sector': 'Cualquier cambio debe ser consensuado'
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

PSPV no admitirá cambios en el programa Bono Viaje 'que perjudiquen al sector': 'Cualquier cambio debe ser consensuado'

 El PSPV-PSOE ha manifestat la seua fermesa en no acceptar canvis en el programa del Bono Viaje que puguen perjudicar el sector turístic i ha subratllat la importància del consens en qualsevol modificació d'aquesta iniciativa.

En un comunicat emès aquest dijous, el portaveu de Turisme del grup socialista a Les Corts Valencianes, Mario Vilar, ha interpellat la consellera de Turisme, Nuria Montes, sol·licitant-ne més detalls sobre quins canvis té previstos per al programa del Bono Viaje i quan es duran a terme. El representant del PSPV-PSOE ha assegurat que, com es pot veure durant festes com el Pont de l'1 de novembre, aquesta iniciativa està resultant ser un èxit.

El diputat socialista ha exigit al Consell, presidit per Carlos Mazón del PP, "diàleg i consens amb el sector davant de les modificacions que es plantegen en el Bono Viaje". A més, ha destacat que aquest programa no solament promou el turisme en tota la Comunitat Valenciana, sinó que també impulsa l'economia local, en particular el comerç de proximitat.

Ara, la crida està dirigida a la consellera de Turisme, Nuria Montes, a qui se li demana que done més informació sobre els canvis planificats en el programa i els terminis en què es desenvoluparan.

Aquesta declaració del PSPV-PSOE posa de manifest la defensa d'una iniciativa que ha tingut un impacte positiu en el sector turístic i econòmic de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que insisteix en la importància del diàleg i consens amb els agents implicats per a qualsevol possible modificació del Bono Viaje.

El PSPV-PSOE defén el programa del Bono Viaje, ressaltant el seu èxit durant el Pont de l'1 de novembre i la seua contribució a l'economia local, i insisteix en la necessitat de consens en qualsevol canvi, demanant-ne més detalls a la consellera de Turisme, Nuria Montes.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal