Programa d'ajudes de Riba-roja de Túria de 8.000 euros per a Associacions per al Benestar i la Protecció Animal Programa d'ajudes de Riba-roja de Túria de 8.000 euros per a Associacions per al Benestar i la Protecció Animal
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Programa d'ajudes de Riba-roja de Túria de 8.000 euros per a Associacions per al Benestar i la Protecció Animal

 L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha posat en marxa un programa d'ajudes destinades a la realització de programes i/o activitats en l'àmbit sanitari i de protecció animal que es duran a terme en el terme municipal per part d'associacions i entitats sense ànim de lucre. El programa municipal està dotat amb una partida pressupostària de fins a 8.000 euros.

Bases per a les Subvencions

Les subvencions municipals estan encaminades a finançar les activitats que es duran a terme al llarg de l'any en curs. Les sol·licituds hauran d'adjuntar, a més, la corresponent justificació en la sol·licitud. Les sol·licituds rebudes es valoraran d'acord amb la documentació aportada per l'entitat i els criteris de valoració en el termini temporal establert a aquest efecte.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria determinarà els imports exactes de les subvencions a través del servei corresponent, una revisió i estudi de les sol·licituds rebudes i l'elevació de la proposta determinada. Serà la Junta de Govern Local la que fixarà la quantia de les ajudes econòmiques, que serà en total per a un projecte presentat en total per cada associació, organització o entitat local.

Objectius Finançables

Les bases reguladores de les ajudes econòmiques estableixen els objectius que podran finançar-se, com la realització d'estudis, campanyes d'informació i sensibilització d'interés sociosanitari, programes d'atenció al pacient complementaris als oferits per l'Agència Valenciana de Salut, programes d'ajuda mútua i autoajuda en l'àmbit sanitari, programes de protecció animal, programes de voluntariat encaminats a l'adopció d'animals existents al Centre de Protecció Animal o les jornades d'interacció amb animals de companyia.

Requisits per als Beneficiaris

Els futurs beneficiaris d'aquestes subvencions hauran de complir alguns requisits com disposar d'una raó social a Riba-roja de Túria, acreditar la seua inscripció en el registre de Comunitat Valenciana, estar al corrent de les seues obligacions amb la Seguretat Social i l'Agència Tributària, aportar la documentació necessària i, finalment, les entitats hauran de comptar amb el personal qualificat per a la realització dels programes esmentats. A més, hauran d'aportar la documentació acreditativa requerida.

Criteris de Valoració

Les bases reguladores se centren també en els criteris que es tindran en compte a l'hora de decidir sobre la validesa d'un projecte, com la concreció dels objectius que es pretenen assolir amb el projecte presentat, el nombre de beneficiaris previstos d'acord amb l'àmbit territorial, els projectes que impliquen la participació activa de la població destinatària, els programes que contemplen indicadors i instruments que permeten mesurar el grau de compliment, aquelles iniciatives cofinançades per l'entitat sol·licitant i, finalment, els programes de col·laboració amb l'ajuntament, altres associacions, institucions del municipi, la repercussió social de la mateixa o els programes de voluntariat, entre altres.

Valoració dels Projectes

La valoració dels projectes es realitzarà amb 0'25 punts per cada animal recollit a la via pública del municipi i fins a un màxim de 2 punts, altres 0'5 punts per cada gat o gos esterilitzat amb la seua corresponent documentació i acreditació, les colònies controlades sota tutela de cada protectora es valoraran amb fins a altres 20 punts, el nombre d'integrants de l'associació sol·licitant es concretarà fins a altres 20 punts com a màxim, mentre que els animals que tinguen a càrrec tindran una valoració de 0'2 per animal i les activitats o campanyes que fomenten l'adopció i no la compra es valoraran amb altres 0'5 punts. Finalment, cada adopció es computarà amb 2 punts.

Distribució de les Subvencions

La quantia es distribuirà entre les associacions que duran a terme les activitats de protecció animal, amb fins al 50% de la subvenció entre les entitats que desenvolupen el seu programa en la protecció de la salut dels gossos i un altre 50% entre les entitats que executen el seu programa en la protecció de la salut dels gats. Les despeses subvencionables estan relacionades amb el material publicitari, les despeses en alimentació dels animals, les despeses veterinaris, en material fungible o en el manteniment de les residències.

La regidora de Benestar Animal de Riba-roja de Túria, Raquel Pamblanco, ha subratllat que "el compromís i la determinació de l'ajuntament en la defensa i en la protecció dels animals és clar, des de l'any 2015 l'equip de govern continua treballant en l'avanç de la consciència, l'actuació i el desenvolupament de les polítiques que asseguren el benestar animal en tot el nostre terme municipal; aquestes subvencions són una clara aposta de col·laboració amb les nostres associacions animalistes que treballen amb un objectiu comú, garantir la protecció i les condicions de vida adequades per als animals."




#ProteccioAnimal #BenestarAnimal #RibaRoja #AjutsMunicipals #Associacions

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal