Olocau distingit per la Generalitat com a municipi d'interés turístic, unint-se a diversos ja de Camp de Túria Olocau distingit per la Generalitat com a municipi d'interés turístic, unint-se a diversos ja de Camp de Túria
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Olocau distingit per la Generalitat com a municipi d'interés turístic, unint-se a diversos ja de Camp de Túria

L'alcalde d'Olocau Antonio Ropero entre els distinguits

La consellera de Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha lliurat recentment els distintius que acrediten la condició de Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana a vuit ajuntaments de la província de València, així com les plaques que reconeixen la distinció de Festa d'Interés Turístic Autonòmic a dues festes valencianes.

Els ajuntaments reconeguts com a Municipi Turístic inclouen Bocairent, Xàtiva, Canet d’En Berenguer, Ontinyent, Enguera, Ademuz, Olocau i Ayora. En quant a les Festes d'Interés Turístic Autonòmic, es tracta de la Passejà de Sant Onofre a Quart de Poblet i la processó en honor al Santíssim Crist de la Bona Mort de Bellús.

La consellera Montes va destacar la importància del treball realitzat pels ajuntaments per obtenir aquest reconeixement, així com l'esforç de les diferents associacions i federacions que impulsen el desenvolupament i manteniment de les festes de la província. Va fer una crida a continuar treballant "amb esperança i amb la confiança posada en la fortalesa que els municipis i les seues festes aporten al conjunt de la nostra societat".

Cal assenyalar que la Comunitat Valenciana compta amb 62 destinacions amb el distintiu de Municipi Turístic, d'acord amb l'Estatut del Municipi Turístic, regulat pel decret 5/2020 de regulació de l'Estatut i modificat pel Decret 203/2021 de 17 de desembre.

A més, la distinció de 'Festa d'Interés Turístic Autonòmic' es concedeix a les festes que ofereixen una especial rellevància des del punt de vista turístic i suposen una valoració de la cultura i de les tradicions populars valencianes.

En el cas dels Municipis Turístics, aquests reconeixements permeten optar a la finançament extraordinari de Turisme Comunitat Valenciana. Així mateix, la condició de 'Municipi Turístic' recau en aquells destinacions que acrediten el compliment d'uns requisits concrets quant a població turística, places d'allotjament turístic, recursos turístics i importància del turisme en l'economia local.

Aquesta destacada cerimònia, realitzada al Centre de Turisme (CdT) de València, esdevé un testimoni del compromís de la Generalitat amb el foment del turisme i la preservació de les tradicions culturals de la Comunitat.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal