Mazón s'enfrontarà a preguntes de l'oposició sobre les seues cent primers dies com president Mazón s'enfrontarà a preguntes de l'oposició sobre les seues cent primers dies com president
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Mazón s'enfrontarà a preguntes de l'oposició sobre les seues cent primers dies com president

 El president de la Generalitat, Carlos Mazón, s'enfronta a preguntes de l'oposició sobre els seus primers cent dies com a cap del Consell. En aquesta segona sessió de control, els partits de l'oposició tenen interrogants importants per a ell.

Des del PSPV i Compromís, les preguntes se centren en com abordarà Mazón els reptes que la Comunitat Valenciana ha afrontat en aquests primers cent dies de govern compartit entre el PPCV i Vox.

  La síndica socialista, Rebeca Torró, vol saber com el president pensa revertir la situació actual de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, Joan Baldoví de Compromís posa en qüestió si el president continua mantenint la creença de comptar amb el Consell dels millors després de cent dies de mandat.

Els partits del govern també pregunten:

Per part de Vox, Ana Vega està interessada en les accions que el Consell prendrà per garantir que els ciutadans valencians reben el mateix tracte que la resta d'espanyols per part del Govern central.

Finalment, el PP, representat per Miguel Barrachina, qüestiona com el Consell pot recuperar el protagonisme de la societat valenciana.

En aquesta sessió de control, Mazón haurà d'oferir respostes sòlides i propostes concretes per abordar els interrogants de l'oposició i respondre a les expectatives dels valencians. 

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal