Manifestació a València: Demanda de Polítiques Fiscals i DD.HH per a una Vida Digna Manifestació a València: Demanda de Polítiques Fiscals i DD.HH per a una Vida Digna
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Manifestació a València: Demanda de Polítiques Fiscals i DD.HH per a una Vida Digna

La plataforma Pobresa Zero, integrada per més de 200 entitats, ha alçat la seua veu en una manifestació celebrada este dissabte a València. Amb el lema "Cap pas arrere en els drets humans", han exigit al Govern central i al Consell que promulguen "polítiques reals avalades amb fons" per garantir una vida digna per a totes les persones.

La concentració, que ha eixit de la plaça Alfons el Magnànim a les 18.30 hores i ha culminat en la plaça de la Mare de Déu, ha vist com els manifestants cridaven consignes com "Zero Zero Zero, Pobresa Zero" i "Hi ha solucions, ens han d'escoltar". Els seus reclams es manifesten a través de cartells que defensen el dret a una renda bàsica, a pensions i residències públiques, a treball "digne", accés a la cultura, justícia climàtica i fiscal, entre altres.

La portaveu de Pobresa Zero, Mayte Fuertes, ha expressat la seua preocupació pel compliment dels compromisos previs a les eleccions per part del Consell i ha instat a incrementar els pressupostos destinats a l'ajuda internacional al desenvolupament. La plataforma reclama que almenys el 0,7 per cent del PIB es destine a polítiques socials.

Fuertes també ha defensat l'educació en drets humans i igualtat de gènere en el currículum, a més de lluitar contra els discursos de l'odi. Ha demanat que les grans companyies contribuïsquen més econòmicament, i que aquests fons es destinen a ajudar a les persones i comunitats més necessitades.

En un moment en què la lluita contra la pobresa i la desigualtat continua sent una prioritat en la societat valenciana, els manifestants han reiterat la seua exigència a les autoritats per garantir polítiques que asseguren una vida digna per a tots els ciutadans.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal