Loriguilla, Riba-roja i Xest Creen la 'Mancomunitat Industrial dels Tres Rius', primera Mancomunitat Industrialt de la CV Loriguilla, Riba-roja i Xest Creen la 'Mancomunitat Industrial dels Tres Rius', primera Mancomunitat Industrialt de la CV
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Loriguilla, Riba-roja i Xest Creen la 'Mancomunitat Industrial dels Tres Rius', primera Mancomunitat Industrialt de la CV

 Els Ajuntaments de Loriguilla, Riba-roja i Xest, impulsen la creació de la primera mancomunitat industrial valenciana per fomentar l'àrea logística i industrial compartida pels tres municipis a prop de l'A-3 i la seua connexió amb l'A-7.

Les localitats de Loriguilla, Riba-roja i Xest han fet un pas decisiu en la creació de l'anomenada "Mancomunitat Industrial dels Tres Rius." Aquesta iniciativa té com a objectiu principal fomentar el desenvolupament de la indústria i àrea logística compartida pels tres municipis a prop de les importants vies de comunicació de l'A-3 i l'A-7. Aquesta nova mancomunitat industrial ara disposa de personalitat jurídica pròpia, garantint una gestió òptima de les polítiques compartides per aquests consistoris.

Per a això han creat una comissió promotora, que tindrà com a president a l'alcalde de Riba-roja, Robert Raga, a qui acompanyen l'alcaldessa de Loriguilla, Montserrat Cervera, i l'alcalde de Xest, José Morell. L'objectiu, tindre una gestió integrada de les polítiques dels tres municipis en matèria industrial.

L'àrea industrial conjunta de Loriguilla, Riba-roja i Xest abasta un total de 14 milions de metres quadrats de sòl industrial i logístic, amb un potencial addicional de 5 milions de metres quadrats en desenvolupament. Aquestes xifres posen de manifest el gran potencial d'aquesta zona com a pol d'atracció per a empreses que busquen establir-se a la Comunitat Valenciana.

La seua excel·lent ubicació, a prop de les importants vies de comunicació com l'A-3 i l'A-7, així com la seua proximitat amb la ciutat de València, l'aeroport i el port, fan d'aquesta zona un lloc estratègic per a les empreses que busquen localitzar-se a la costa mediterrània.

Els tres municipis continuen treballant estretament amb la Diputació de València per aconseguir que l'accés a l'A-3 siga una realitat aviat. Aquesta infraestructura és clau per desviar el trànsit dels polígons industrials i evitar congestions que afecten la població. Aquesta inversió és vital per al desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

La creació d'aquesta mancomunitat industrial representa un pas significatiu en el desenvolupament de l'àrea logística i industrial d'aquesta regió. Amb la seua ubicació estratègica i l'impuls de les administracions locals, es preveu un futur prometedor per a aquesta zona com a motor econòmic de la Comunitat Valenciana.

#Loriguilla #RibaRoja #Xest #MancomunitatIndustrial #ComunitatValenciana #ÀreaLogística #DesenvolupamentEconòmic

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal