Llíria, Riba-roja, Bétera, Marines, Loriguilla i l'Eliana tenen sengles reunions amb educació pel Pla Edificant Llíria, Riba-roja, Bétera, Marines, Loriguilla i l'Eliana tenen sengles reunions amb educació pel Pla Edificant
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria, Riba-roja, Bétera, Marines, Loriguilla i l'Eliana tenen sengles reunions amb educació pel Pla Edificant

El director general d'Infraestructures Educatives, Rafael Valcárcel, s'ha reunit amb una trentena de municipis de la Comunitat Valenciana per a tractar les necessitats de cada localitat i l'estat de les seues infraestructures escolars.

Al llarg de les últimes setmanes el director general s'ha reunit amb representants de Sueca, Loriguilla, Beniarjó, Canals, Monòvar, La Nucia, Ribarroja, Callosa del Segura, La Font d'en Carròs, així com amb FOPA (Federació d'Obres Públiques de la província d'Alacant).

Aquests encontres s'afegeixen a altres mantinguts en les setmanes anteriors com Xirivella, San Vicent del Raspeig, L'Eliana, Xeraco, Albal, Alboraia, Soneja, Tavernes Blanques, Bocairent, Finestrat, Bétera, Silla, Albalat de la Ribera, Cortes de Arenoso, Sagunt, Marines, Santa Pola, Llíria, La Vilajoiosa, Massanassa i Peñíscola.

La finalitat d'aquests encontres és conéixer les necessitats de cada municipi i realitzar així un seguiment de les obres del Pla Edificant perquè puguen dur-se a terme amb normalitat, analitzant la situació particular de cadascuna d'elles i poder suggerir, d'aquesta manera, propostes de millora i una orientació més adequada per a solventar les seues casuístiques i agilitzar la finalització de les actuacions delegades.

Per a la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació és de vital importància que els municipis compten amb bones instal·lacions educatives i garantir així una educació de qualitat per a l'alumnat de la Comunitat. Per aquest motiu la Direcció General d'Infraestructures Educatives ha trobat la necessitat d'avaluar el Pla Edificant per a detectar possibles deficiències, corregir-les i millorar la gestió ordinària del procés.

En aquesta línia s'emmarca la planificació d'encontres amb els diferents agents implicats en el Pla Edificant per a compartir les seues experiències i visions i generar en un futur pròxim models més àgils i eficaços d'utilització de la plataforma.


Crònica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal