L'Exèrcit i l'Ajuntament de Loriguilla Col·laboren en Exercicis Militars L'Exèrcit i l'Ajuntament de Loriguilla Col·laboren en Exercicis Militars
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Exèrcit i l'Ajuntament de Loriguilla Col·laboren en Exercicis Militars

L'Ajuntament de Loriguilla col·labora amb l'Exèrcit  en una sèrie d'exercicis militars que tenen lloc a la localitat. Aquestes maniobres, conegudes com a operació STORUMAN, estan destinades a la formació i coordinació entre les forces armades i l'administració local per a situacions simulades d'emergència i reconstrucció. S'invita a la comunitat a observar una de les simulacions a la Plaça Sant Antoni huí a les 10:30.

 L'Ajuntament de Loriguilla es troba en plena col·laboració amb la Brigada XII UCIMIC 3 de l'Exèrcit  en una sèrie d'exercicis militars destinats a la formació i coordinació de les forces armades en situacions d'emergència i reconstrucció. Aquesta iniciativa, coneguda com a operació STORUMAN, busca reforçar la col·laboració entre l'exèrcit i l'administració local.

Durant aquests exercicis, que simulen situacions de crisi i reconstrucció, es duran a terme diverses activitats en coordinació amb l'exèrcit, com la reconstrucció d'edificis, hospitals de campanya i més. A més, s'han programat reunions clau amb actors locals, com el Cap de la Policia i representants d'una ONG encarregada de la reconstrucció del poble.

Una de les activitats destacades és el simulacre d'accident que tindrà lloc demà, dimarts 3 d' octubre, a les 10:30 a la Plaça San Antonio. S'invita a tots els interessats a presenciar aquesta demostració per a observar com actua la CIMIC (Cooperació Cívic-Militar) en situacions d'emergència.

Des de l'Ajuntament de Loriguilla, agraeixen a l'Exèrcit  la confiança dipositada en la localitat per a dur a terme aquests exercicis militars, reforçant així la col·laboració en la preparació per a situacions de crisi i emergència que puguen requerir la intervenció conjunta de les autoritats locals i les forces armades.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal