Les obres del CEIP de Loriguilla paralitzades per abandó de l'empresa adjudicatària tornaran a ser licitades per la GVA Les obres del CEIP de Loriguilla paralitzades per abandó de l'empresa adjudicatària tornaran a ser licitades per la GVA
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les obres del CEIP de Loriguilla paralitzades per abandó de l'empresa adjudicatària tornaran a ser licitades per la GVA

Una delegació de l'Ajuntament de Loriguilla s'ha traslladat fins a València per a reunir-se amb els nous responsables del Servei d'Infraestructures Educatives de la GVA.

El motiu de la visita: comunicar la decisió de l'empresa constructora d'abandonar l'obra del nou CEIP W.A. MOZART i la situació actual del mateix.

La Direcció Facultativa, Secretaria Intervenció, tècnics de l'Ajuntament i responsables polítics amb l'alcaldessa al capdavant, han traslladat a Rafael Valcárcel Sánchez, Director General d'Infraestructures Educatives, i a Carmen Salcedo, Cap Tècnica d'Infraestructures, la intenció de resoldre el contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres, després dels continus endarreriments i la incapacitat per concretar un document viable de modificació al projecte que, tant des de l'Ajuntament de Loriguilla com des de la pròpia Conselleria se'ls està sol·licitant durant més d'un any, alegant sempre una manca de pressupost sense justificar.

La GVA s'ha compromès a buscar una solució i ajudar a que el nou Centre Educatiu de Loriguilla siga una realitat el més prompte possible.

Es tornarà a licitar l'obra del Centre actualitzant els vells mòduls de 2017 (aproximadament 1285€/m2), amb els quals va ser creat, i adaptant-lo als mòduls actuals de 2022 (aproximadament 1505€/m2), refinançant el projecte i afegint, a més, algunes unitats necessàries com l'habilitació d'aules de l'alumnat de 2 anys..


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal