Les II jornades gastronòmiques de la carabassa omplin de sabor el poble de Serra, del 21 d'octubre al 4 de novembre Les II jornades gastronòmiques de la carabassa omplin de sabor el poble de Serra, del 21 d'octubre al 4 de novembre
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les II jornades gastronòmiques de la carabassa omplin de sabor el poble de Serra, del 21 d'octubre al 4 de novembre


Serra celebra les II jornades gastronòmiques de la carabassa



Des del 21 d'octubre fins al 4 de novembre, el poble de Serra es converteix en el destí gastronòmic per excel·lència amb la celebració de les segones jornades gastronòmiques de la carabassa. Aquest esdeveniment, organitzat pel consistori local en col·laboració amb diverses empreses i establiments de la zona, busca promoure la riquesa culinària de la comarca i, al mateix temps, revitalitzar el teixit comercial del municipi.

El 30 d'octubre se celebrarà la III edició del Concurs Nacional d’Olla amb Carabassa Vicente Granero Vila de Serra en el qual participaran 12 restaurants i el dia 4 se celebrarà la versió local del certamen amb el II concurs popular. El dia 31 hi haurà una vesprada de degustacions en la qual participaran els restaurants i comerços adherits a les jornades i un concurs de decoració de carabasses per als més menuts.

"Les jornades, que tenen com a objectiu principal posar en valor la carabassa com a ingredient tradicional, atrauen l'atenció de visitants locals i forasters, que tenen l'oportunitat de degustar els plats més exquisits elaborats amb aquesta versàtil hortalissa. La seua presència en la gastronomia local es fa palesa en els menús i propostesespecials oferides per bars, restaurants i establiments participants, com el Restaurant Casa Granero, Restaurant Chaparral, Bar restaurant Descanso, Restaurant la Garrofera, Bar Poliesportiu i Cerveceria Porta Coeli, a més dels comerços locals com Forn San Joaquín i Carns Aliaga."

"A més dels exquisits plats, les jornades també inclouen activitats paral·leles com el Concurs Nacional d’Olla amb carabassa Vicente Granero Vila de Serra, que ja celebra la seua tercera edició. Aquest esdeveniment culinari atreu a professionals i aficionats de la cuina, que competeixen per demostrar la seua habilitat en la preparació d'aquesta tradicional olla."

Paral·lelament, les jornades també ofereixen una vesprada de degustacions, on els assistents tenen l'oportunitat de provar una gran varietat de plats i productes elaborats amb carabassa. El concurs de decoració de carabasses per als més menuts posa el toc festiu a l'esdeveniment, donant l'oportunitat als més joves de participar i gaudir de l'esperit festiu de la temporada.

"Amb la culminació d'aquesta cita gastronòmica, l'alcaldessa Alicia Tusón expressa la seua satisfacció pel suport i participació de tots els habitants de Serra i els visitants que s'han acostat a gaudir d'aquesta experiència culinària única. Les jornades s'han convertit en un referent cultural i turístic de la comarca, enfortint l'economia local i promocionant el patrimoni culinari de Serra al món."
Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal