Les Editorials Valencianes destaquen a la Fira del Llibre de Frankfurt Les Editorials Valencianes destaquen a la Fira del Llibre de Frankfurt
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Les Editorials Valencianes destaquen a la Fira del Llibre de Frankfurt

 

"Les editorials valencianes consoliden la seua presència a la Fira del Llibre de Frankfurt amb onze segells", aquesta afirmació destaca la importància de la participació valenciana en un dels esdeveniments literaris més rellevants a escala internacional. Dins d'aquesta rellevància, la "Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana" juga un paper clau al proporcionar una subvenció de 31.999,98 € per a fomentar el valencià i potenciar la presència dels editors valencians en aquest esdeveniment global.

La presència de les editorials valencianes no només es reflecteix en el seu nombre, sinó també en la seua participació activa en la plataforma internacional de drets i llicències, coneguda com a "Frankfurt Rights". A través d'aquesta plataforma, es consolida la presència internacional dels treballs literaris valencians, obrint les portes per a noves oportunitats i col·laboracions en el món editorial.
D'altra banda, la presentació de "LLENGÜES MINORITÀRIES" per part de LIT-UP, demostra el compromís de les editorials valencianes en la promoció i suport de les llengües minoritàries en l'àmbit de l'edició. Aquesta iniciativa no només reforça la diversitat cultural, sinó que també ressalta la importància de preservar i promoure les diverses expressions literàries en diferents idiomes.
Al mateix temps, l'èmfasi en "Eslovènia com a País Convidat d'Honor" destaca la importància d'establir relacions culturals internacionals, com es reflecteix en el lema "Bresca de paraules". Aquesta oportunitat ofereix un espai per a compartir i intercanviar les riqueses literàries i culturals entre diferents països, fomentant la comprensió i el diàleg a través de les paraules.
Algar Editorial, Andana Editorial, Ediciones Babylon, Balandra Editorial, Edicions Bromera, Fandogamia Editorial, Litera Libros, Media Vaca, Editorial Pre-Textos, Publicacions de la Universitat de València i Grupo Editorial Sargantana seran els segells que, coordinats per l'AEPV, treballaran per exhibir el seu catàleg en aquesta finestra global, així com per a reforçar els vincles amb els seus homòlegs internacionals.

Amb el suport de la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, les editorials valencianes s'enforteixen en la seua presència a la Fira del Llibre de Frankfurt, reforçant la seua projecció internacional i contribuint a l'enriquiment del panorama literari en llengua valenciana i altres llengües minoritàries. Aquesta participació activa demostra el compromís continu de la regió amb la promoció cultural i la diversitat lingüística.

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal