L'Eliana torna a oferir a la ciutadania l'ús de parcel·les en els horts socials Mandor Canonge L'Eliana torna a oferir a la ciutadania l'ús de parcel·les en els horts socials Mandor Canonge
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana torna a oferir a la ciutadania l'ús de parcel·les en els horts socials Mandor Canonge

El nombre total de parcel·les ascendeix a 21 i el període de concessió serà per dos anys.

Des de el divendres 20 es pot sol·licitar l'ús de parcel·les en els horts socials Mandor Canonge. L'Ajuntament de l'Eliana ha anunciat l'obertura del procés per a l'adjudicació de les autoritzacions per a l'aprofitament dels horts d'oci i ús social de Mandor Canonge. En aquesta nova oportunitat, es posen a disposició 21 parcel·les de terreny amb períodes de concessió que abasten un termini de dos anys.

Aquesta iniciativa, que ha estat present des de l'any 2010, busca promoure l'agricultura ecològica d'autoconsum, fomentant alhora la revalorització de l'espai públic i respondre a una creixent demanda social. Les dimensions d'aquestes parcel·les varien entre 28 i 40 metres quadrats cadascuna, oferint un ampli espai per a l'activitat agrícola.

Els veïns interessats en participar en aquest programa tenen l'oportunitat de presentar la seua sol·licitud des de la data d'avui, 20 d'octubre, fins al proper 3 de novembre. Les sol·licituds podran ser tramitades presencialment en el Registre General de l'Ajuntament o a través de la Seu Electrònica de l'Eliana. En aquest procés de selecció, es donarà prioritat a les persones jubilades, a aquelles en situació d'incapacitat, a les persones amb discapacitat i als desocupats.

Cristina Díaz, la regidora de Medi Ambient, ha animat als residents de l'Eliana a aprofitar aquesta oportunitat única que cada any suscita més interès entre la comunitat. Aquest programa no només promou hàbits de vida saludable i l'agricultura ecològica, sinó que també ofereix una forma de connectar amb la naturalesa i fomenta el consum sostenible.

Així  una nova oportunitat per als residents de la comunitat per a participar activament en l'ús responsable de l'espai públic, abraçant l'agricultura ecològica i els beneficis que ofereix en la vida quotidiana. 

BASES Y NORMAS DEFINITIVAS HUERTOS SOCIALES_0.pdf

Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal