L'Eliana reforça la prevenció en matèria d'atenció social i igualtat en els seus centres educatius L'Eliana reforça la prevenció en matèria d'atenció social i igualtat en els seus centres educatius
Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana reforça la prevenció en matèria d'atenció social i igualtat en els seus centres educatius

L'Ajuntament de l'Eliana continua apostant per la prevenció en aquest curs 2023/2024 amb noves propostes socioeducatives i en matèria d'igualtat, amb l'objectiu d'oferir accions de formació, prevenció i intervenció als diferents centres educatius de la localitat.

Per a això, al llarg dels mesos de setembre i octubre, les regidories de Polítiques Socials i Igualtat han concretat reunions amb el Col·legi Helios, Col·legi Rivas Luna, CEIP Verge del Carme, CEIP l'Olivera, CEIP Montalegre, CEIP El Garbí, IALE i IES l'Eliana per a oferir una sèrie d'activitats i programes. L'oferta en prevenció familiar i igualtat abasta activitats des de 1r de primària fins a 4t de l'ESO i fins i tot cicles superiors, quedant a l'elecció de cada centre els programes que més s'adeqüen a les seues necessitats o circumstàncies.

Aquesta oferta de prevenció ve dissenyada després de diferents reunions de coordinació entre els equips directius i orientadors de cadascun dels centres, analitzant i revisant les experiències d'anys anteriors, i d'aquesta manera, detectar les problemàtiques que generen major preocupació.

Existeixen una gran varietat de programes oferits que inclouen des d'activitats destinades a treballar en àmbit escolar amb l'alumnat, jornades per a millorar habilitats específiques en el professorat fins a activitats dirigides a l'àmbit familiar on es reflexiona sobre temes d'interés per a la criança i educació. Els temes que tractaran seran variats: el joc en línia, la responsabilitat en les xarxes socials i l'ús del telèfon mòbil, habilitats per a la convivència en família o la cosificació i hipersexualització en les xarxes socials, entre altres.

L'alcalde, Salva Torrent, ha recordat que l'Ajuntament compta amb tots els agents socioeducatius per a elaborar polítiques públiques que atenguen les necessitats de l'alumnat elianer i les seues famílies.


Crónica CT
* ho pots llegir perquè som Creative Commons
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon NotaLegal